USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині шукають житло для переселенців

13 Серпня 2014 13:30
Всього на Волині є можливість розмістити 2080 внутрішньопереміщених громадян.

Волинські рятувальники спільно з працівниками житлово-комунального господарства, обласного управління санітарно-епідеміологічної станції та органів місцевої виконавчої влади перевіряють готовність об’єктів до функціонування в осінньо-зимовий період, які визначені для проживання внутрішньо переміщених громадян з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Комісії перевіряють готовність будинків у приватному житловому секторі, гуртожитків, санаторіїв, а також готелів та інших приміщень, визначених для тимчасового проживання вимушених переселенців. Найперше це стосується необхідності та справності системами обігріву або опалення, водо- та електропостачання, тощо.

На думку фахівців, ця робота дозволить ретельно підготувати помешкання для забезпечення належного та безпечного рівня побутових умов в холодну пору року людям, які прибули на Волинь для отримання тимчасового житла з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО.

Такі обстеження здійснюються на виконання рішення Міжвідомчого координаційного штабу з питань надання допомоги цим громадянам та відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації від 8 серпня 2014 року.

До роботи регіонального штабу з цих питань активно долучаються волонтерські організації, благодійні фонди та небайдужі громадяни області.

Всього на Волині є можливість розмістити 2080 внутрішньопереміщених громадян.

За станом на 12 серпня на Волинь прибуло 213 громадян з тимчасово-окупованої території та 566 з районів проведення АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Правда Показати IP 13 Серпня 2014 13:34
На*уй їх звідси на свій Даунбасс! На війну! Якого фіга до бандер ідете! Всіх мужланів з брюхами на фронт! Скати! Ще за наші гроші і продукти тут будуть жирувати! На Фронт усіх!!! Там їм місце! Вони заслужили все це!!!
надія до Правда Показати IP 13 Серпня 2014 15:34
Мужланів - так. Але, всеодно, не треба так агресивно. Я думаю, що більшість із них українці, раз не бояться на захід їхати. А взагалі-то треба на кожного окремо дивитися і тоді робити висновки. Багато поїхали в Росію - "скатертью дорога".
Правда до надія Показати IP 13 Серпня 2014 17:33
Подружка поселила в себе переселенців ( у Львівській області) з Краматорська! Так вони ходили жирували, їсти не таке, спати не таке, ми маємо їх утримувати, бо то ми все розбомбили, робити не хочеть нічого, і багато чого ще. Так ледь здихались. І не дуже вони спішать іти воювати! Всіх нафіг їх на фронт!!!!
волинянка Показати IP 13 Серпня 2014 13:50
в області багато хат в селі
Боголюби до волинянка Показати IP 13 Серпня 2014 15:28
Правильно, в Зміїнці, Ліпінах, Рованцях, Боголюбах - в отих за крадені гроші збудованих 2-, 3-поверхових. Чому б не почати туди заселяти?
Оля до Боголюби Показати IP 13 Серпня 2014 16:06
Ой молодець ти Боголюби.Туди заселяти в ці "хатки маленькі".Всеодно все за наші гроші, ми живемо за копійки ,а наші можновладці набудували віл.Ми всі за!!!!!!
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 14:03
А хто в селі їм задарма буде давати. хати Я пашу, роблю біля хати,щоб віддати донбасівцям. О ні,вони б"ють наших дітей.На фіг звідси в расею,вони самі це зробили,бо підтримують терористів.Знаю,людей що там живуть вони проти нас,особливо заходу, кажуть, що це наші солдати їх стрвіляють.Ні одного мужика до нас не приймати. Хай іде на фронт і воює, свою землю визволяє,а не в нас відлежується.
Правда до Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 14:45
Підтримую на всі 100! зробити з них Батальйон Штрафбат, і на Фронт, а не наших дітей!
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 14:25
Ага вони такі дурні в село. А вигоди, а ванночки,їм потрібно все комфортно. Приїхала голота, спита і ледача
лучанка Показати IP 13 Серпня 2014 15:14
Все правильно. Гнати скотів звідци треба. Ніяких хат не здавати. Хай свою землю самі захищають. Скільки наших хлопців полягло через цих зрадників.
волиняни Показати IP 13 Серпня 2014 15:26
Підтримуємо усі попередні коментарі.Гнати в шию.
гість Показати IP 13 Серпня 2014 15:30
коментар було видалено
Артем Показати IP 13 Серпня 2014 16:07
Гнати в шию всіх назад,звідки приволоклися.Це зрадники за них гинуть наші діточки-квіточки.Життя не повернеш назад
ЛУЧАНКА. Показати IP 14 Серпня 2014 14:19
Яке там житло ви їм шукаете? Гнати цих звідци .Ви краще своїм допомагайте.Сімям загиблим наших молодих хлопців В яких лишилися маленькі дітки батьки дружини. А не цим, які тут відпочивають. Ще й забезпечать житлом роботою. Тільки загиблих вже ніхто не поверне. А воно тут - біженець живий здоровий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus