USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Перевізникам невигідно возити людей на дачі

14 Квітня 2011 13:51
Влада Волині налаштована врегулювати коефіцієнт співвідношення кількості пільгових та платних пасажирських перевезень у громадському транспорті, який курсує до дачних масивів.

Про це йшлося під час зустрічі обласної влади з перевізниками у четвер, 14 квітня.

Як розповів начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Леонід Кирильчук, нині влада має намір розібратись з коефіцієнтами на перевезення у Луцькому та Ківерцівському районах.

Мова йде про 15 перевізників, які обслуговуватимуть населення, котре вже невдовзі, з настанням тепла, почне регулярно навідуватись на свої дачні масиви в межах згаданих районів.

Кирильчук наголосив, що керівники Луцького і Ківерцівського районів повинні навести лад з коефіцієнтами співвідношення кількості пільгових та платних пасажирів, бо нині він встановлений неправильно, що йде не на користь перевізникам.

Крім того, Кирильчук запевнив, що влада області забезпечить субвенцію перевізникам, які возять багато пільговиків, аби перевізники не лишились у збитку та не відмовлялись від маршрутів.

Проте самі перевізники у такі обіцянки вірять неохоче. Деякі з них стверджують, що подекуди возять пасажирів собі у збиток, а компенсації від влади так і не можуть дочекатись.

А керівник одного з найбільших в області садівничих масивів «Веснянка» Микола Погорілий поскаржився, що часто рейси зриваються – то через погану погоду, то через свята. А взимку, каже він, більшість маршрутів взагалі невигідна перевізникам, оскільки пасажиропотік значно менший.

Крім всього, перевізники розповіли, що їх влаштував би варіант, якби пільговики платили половину від вартості квитка.

У підсумку вирішили, що протягом найближчого часу у Луцькій та Ківерцівській РДА зберуть перевізників, визначать коефіцієнти та узгодять їх з обласною владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марта Показати IP 14 Квітня 2011 15:53
Просто дивуюся, як наші владці - представники державної влади - зіштовхують лобами перевізників і пільговиків. Бідні пенсіонери, вони і раді б не їздити на дачі, та не можуть прожити на мізерну пенсію. А перевізники щоразу огризаються, бо їм треба заправити автобус, купити нові запчастини... Точно - розділяй і володарюй!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus