USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перейменування вулиці Московської обговорюватимуть з мешканцями

22 Березня 2016 15:40
Оскільки двоє мешканців вулиці звернулися з протестом щодо ініціативи перейменування вулиці Московської на честь В’ячеслава Хурсенка, провести з мешканцями вулиці зустріч хочуть члени профільної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання тимчасової комісії міськради з питань впорядкування назв вулиць Луцька 22 березня.

Голова комісії Юлія Вусенко зауважила, що ситуація з перейменуванням вулиці є неоднозначною: її назва не підпадає під параметри декомунізації, але, зважаючи на події в Україні, така назва вулиці існувати не може. З її слів, наразі двоє мешканців вулиці звернулися з проханням не перейменовувати її, а петиція щодо перейменування на честь В’ячеслава Хурсенка не набрала необхідної кількості голосів. Юлія Вусенко просила закликати управління ЖКГ міськради розташувати інформаційні листівки та повідомити мешканцям про зустріч щодо перейменування вулиці з членами тимчасової комісії. Нагадаємо, що під час минулого засідання члени комісії підтримали ідею перейменування вулиці на честь В’ячеслава Хурсенка.


Вона наголосила, що міфи про те, що перейменування вулиці змусить мешканців одразу змінювати печатку про реєстрацію у паспорті та потягне за собою інші фінансові витрати, необґрунтовані. Так, певні витрати матимуть лише юридичні особи, які мають офіси на вулиці.

Отже, члени комісії зустрінуться з місцевими мешканцями. Паралельно проведуть інформаційну кампанію щодо того, які наслідки має перейменування вулиць для лучан. Інформацію оприлюднять на офіційному веб-сайті міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 22 Березня 2016 19:35
Дикі, дикі люди ...
Саша Показати IP 22 Березня 2016 19:53
А чому не зинкевича
нарід України Показати IP 22 Березня 2016 20:02
Що ж тут ще обговорювати! Невже ми може ще терпіти таку назву?
Убіть Дракона до нарід України Показати IP 22 Березня 2016 21:57
Пред'явіть також виробникам (і споживачам) однойменної ковбаси. А також сир "Російський" треба припинити їсти, і масло Вологодське заодно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus