USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Першовересень у володимир-волинській гімназії

1 Вересня 2017 14:16
Оригінально та з освідчення в любові до рідного міста відсвяткували Перший дзвоник у Володимир-Волинській школі-гімназії імені О. Цинкаловського.

Галасливі школярі, набравшись сил та сонця влітку крокують до рідної школи. У руках букети квітів, а на обличчях посмішки, адже сьогодні свято зустрічі зі школою, вчителями та друзями.

Усі шикуються на урочисту лінійку, але перед шикуванням кожен клас наносить сердечка на імпровізовану карту рідного міста «Ми Володимира діти».

Хвилюючись з кульками-сердечками у руках проходять першокласники. До слова, їх у гімназії цьогоріч 77, а це три класи.

Урочистою ходою проносять держаний прапор, лунає гімн України – розпочинається святкова лінійка.

Зі словами вітань до учнів, вчителів та батьків звертається директор школи-гімназії Олександр Романюк. Він подякував випускникам гімназії за високі знання, проявленні під час складання ЗНО, адже за цим показником навчальний заклад є на четвертому місці у рейтингу по області і на 44-му в Україні. Тож і не дивно, що випускники гімназії стали студентами престижних вузів України та навіть США.

Почесну місію на святі виконав начальник відділу освіти Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук – вручив сертифікати на виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради. Їх за підтвердження високого рівня знань з основ наук, перемог в олімпіадах, активність у громадському житті міста та участь в учнівському та студентському самоврядуванні отримали: Тетяна Луцюк, Михайло Корнесюк, Ольга Білик та Максим Корчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus