USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Перший командир Луцького прикордонного загону в Луцькраді

25 Листопада 2014 08:28
У Луцьку міську раду запросили першого командира Луцького прикордонного загону, який із здобуттям незалежності України його створював. Його привітали з ювілеєм.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 25-го листопада.

«Сьогодні я вручаю Почесну грамоту людині, яка розпочала створення Луцького прикордонного загону - Яворському Аркадію Семеновичу. Він один із тих, хто перший прийняв присягу на вірність народу України. Окрім того, він не лише створював прикордонний загін, а й інфраструктуру на кордоні, це людина – легенда. Ви і сьогодні не просто пенсіонер, а досі допомагаєте нашим прикордонникам, часто їздите до них. Вітаємо Вас із ювілеєм», - привітав ювіляра Луцький міський голова Микола Романюк.

Ювіляр подякував за вітання.

«Я щиро вдячний за запрошення і вітання, дякую за теплі, справедливі слова. Так, у 1992-го році я залишив посаду в штабі Радянського Союзу і повернувся в Луцьк, де мені довірили формували Луцький прикордонний загін у військах Української армії. Найважче було створити інфраструктуру по білоруському кордону, бо її раніше не було, і думали, чи вона взагалі потрібна. Втім, за три роки загін став впевнено на позиції», - розповів Яворський.

Так, Яворський Аркадій Семенович цими днями відсвяткував своє 65-річчя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus