USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перукареві з Луцька необхідне термінове лікування

6 Лютого 2019 20:39
Усіх небайдужих просять допомогти у боротьбі з важкою хворобою молодому сім’янину, батькові трирічного хлопчика й талановитому перукареві Тарасу Коцюбі.

Про це у Facebook написала Людмила Тибольчук.

Жінка шокована звітскою про старшну хворобу Тараса – йому поставили діагноз Неходжкінська лімфома ІІІ стадії.

«Вперше звертаюсь з проханням через ФБ. Луцькі друзі, хто знає нашого Тарасика (салони Шарм, Пудра) – перукаря від Бога і просто чудову веселу людину, а ще молодого сім’янина, тата трирічного Іларіона.

У Тараса велика біда – неходжкінська лімфома, 3 стадія. В першу чергу звертаюсь до його клієнтів, які й духом не знають про його проблему. Ще три тижні тому сиділа в кріслі і навіть не відчула, що в людини біда...

Усміхнений, уважний, з жартами, як завжди. А з‘ясувалось, що тоді він сам тихенько боровся зі своєю недугою. Був прооперований і наразі має проходити хіміютерапію.

Не говорив нікому – розраховував тільки на себе й на свої фінанси. Але курс лікування вимагає непосильних коштів для молодої сім‘ї (лише один укол коштує 53 тис. грн, замінник – 26 тис...).

Хто знає його особисто, а хто просто небайдужий, давайте допоможемо, бо продавати будинки – це остання річ. Хто скільки може – гривня, п‘ять, десять... З миру по нитці, а людина буде жити», – написала жінка.

Картка Приватбанк 5168 7573 8915 9916 Коцюба Тарас Валентинович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луч Показати IP 2 Лютого 2019 23:24
Та коли ця держава буде реально турбуватись про людей !!! Міліони на лікування дупутатів , а люди останнє мусять на лікування витрачати і ще просити ! УР...ДИ ЗА НАШІ ГРОШІ НАМ ТВ ЖИТТЯ РОБЛЯТЬ!
Ми Показати IP 6 Лютого 2019 21:49
НІКОЛИ!!! Турбувалась за людей тільки Радянська влада!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus