USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П'ятеро поранених на Донеччині - вже в Луцьку

29 Травня 2014 08:15
П'ятьох військових з 51-ої бригади, поранених під Волновахою, привезли до Луцька.

"Сьогодні вночі перевезли з Дніпропетровська до Луцька наших поранених хлопців з 51 ОМБ: СІРЕНКО В., Волох Д., Федоришин А., Коханський О., Мельничук В.", - пише в соціальный мережі громадська активістка Наталія Попова.

"Бійці лікуються у військовому шпиталі. ВОЛОНТЕРІВ ПУСКАЮТЬ!!!", - переконує вона.

Стан солдатів, ідеться у повідомленнні, задовільний. "Хлопці щасливі, що повернулися на рідну землю живими!!! Одужуйте, рідненькі!!" - резюмує жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лпдмуа а простише и Показати IP 29 Травня 2014 09:02
Закидали их елками-замесили их грязью : И пошли по домам под шумок толковать : Что пора положить би конец безобразию что и так уже скоро ми начнем голодать : И никто не додумался просто стать на колени : И сказать етим мальчикам что в бездарной стране : -Даже светлие подвиги-ето только ступени в бесконечние пропасти к недоступной весне ::::::
Анонім до лпдмуа а простише и Показати IP 29 Травня 2014 09:51
цей вірш можеш переадресувати росіянам, ми хоча б намагаємося щось змінити, не полізли б ці придурки до нас своєю "братньою любов`ю" - процес пішов би набагато швидше . Завжди знайдуться виродки, яким подобається ставити палки в колеса і їх нікчемна група підтримки, в даному випадку - стадо даунбаса
лпдмуа а простише и до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 10:56
я це адресував загиблим героям небесной сотні-вони російську також розуміли :-як і помирали що за одних що за других : Але поки Росіею верховодить прохіндей путлер і його кгб-фсб весна для нас всіх недоступна
Луганск Показати IP 29 Травня 2014 10:22
У нас с вами разные ценности и обычаи когда вас тянет на запад нас тянет на восток, провести границу и избежать жертв с обеих сторон другого выхода нет. Люди совсем другие.
ПЕТРО КАЛОРІЯ до Луганск Показати IP 29 Травня 2014 11:06
Генетику не обдуриш - 80 років тому на Донбас масово звозили росіян Журналіст, громадський діяч Олег Зайченко у своєму блозі пояснив, що сепаратизм південно-східних областей виник не на порожньому місці. Він виник на Мертвому місці. Нащадків росіян завезли в ешелонах в 1933 році в Україну. У виморені голодом українські села. Генетику - не обдуриш. Статистика за 1933 рік свідчить: Одеська область. З Горьковської переселені в Одеську - 141 ешелон. З Білоруської СРСР - 68 ешелон. Дніпропетровська область. Із західних областей РРФСР в Дніпропетровську - 125 ешелонів. Харківська область. З центрально-чорноземного регіону Росії в Харківську область - 188 ешелонів. Донецька область. З Івановської в Донецьку - 147 ешелонів. ВСЬОГО – 669 ешелонів. Переселяли колгоспами. Переселяли з кіньми, коровами, вівцями, сільськогосподарським інвентарем. Переселяли російських учителів. Переселяли сім'ями, з людьми похилого віку і дітьми. Переселяли в порожні, вимерлі від голоду українські села. За його словами, зрозуміло, чому нащадки переселенців, проводять референдуми про приєднання до історичної батьківщини, будують барикади і стріляють українських солдатів. Берізки шумлять. Генетику - не обдуриш. http://gazeta.ua/articles/history/_genetiku-ne-obdurish-80-rokiv-tomu-na-donbas-masovo-zvozili-rosiyan/557927
........Луганську Показати IP 29 Травня 2014 11:01
Не відповідайте за всіх людей, які є на сході. Якщо так сильно тягне на "восток" дорога вільна - "Чемодан...вокзал...Россия". Не Ви створювали Україну, щоб її ділити.
Zюка до ........Луганську Показати IP 29 Травня 2014 12:50
Не звертайте уваги, цей виродок під всіма новинами таке пише. Не годуйте троля.
........ до Zюка до Zюка Показати IP 29 Травня 2014 14:42
В такому разі Бог йому суддя. Душа болить за втраченні невинні людські життя.
Волинянка, чиї рідні до ........Луганську Показати IP 29 Травня 2014 15:45
Усім хто за "ДЕМОКРАТІЮ ЄС" кажу: чемодан, вокзал, Європа!!!!!! Їдьте в свою грьобану Європу з гейлейсбопедофілією, а нам дайте жити в Україні без диктаторської демократії Європи І США.
........ до Волинянка, чиї рідні Показати IP 29 Травня 2014 16:03
Не гідно називатися "Волинянкою" і писати такі речі. Жоден Волинян поважаючий себе так не вважає. Ви можте втілити Ваші мрії про безтурботе життя в Росії та піднімання цілини на Магадані, Сибірі і т.д. шляхом переїзду, оскільки на Волині для Вас з таким обмеженим світоглядом місця не має.
восток Показати IP 29 Травня 2014 11:57
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus