USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під будинком Луценка - сутички, застосували газ

9 Грудня 2017 17:07
Біля будинку Юрія Луценка, де активісти "Автомайдану" та громадських організацій проводять акцію "Ковдра для генпрокурора", сталася штовханина та застосовано сльзогінний газ.

Як повідомляє УНІАН, сутичка сталася між активістами та нардепом від БПП Олегом Барною та його людьми, під час якої газ застосували проти Барни.

"Біля будинку учасників "Автомайдану" зустрів народний депутат від БПП Олег Барна і ще кілька людей, які почали говорити, що активісти діють за гроші. Між учасниками "Автомайдану" і Барною та його людьми відбулися невеликі сутички, під час яких проти Барни застосували сльозогінний газ. Після цього він разом з прихильниками пішов", - зазначено у повідомленні.

Зазначається, що біля будинку перебувають кілька десятків правоохоронців.
Нагадаємо, активісти організували автопробіг до будинку генерального прокурора Юрія Луценка і підняли там імпровізований картатий прапор-ковдру з портретами Луценка, Порошенка, Яценюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Грудня 2017 17:46
Луценко хорошу хату собі має. А каже шо чесний. І жінка в нього чесна.
Носатий дядько до АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Грудня 2017 20:06
Носата - "талановитий бізнесмен".
Клаус Показати IP 9 Грудня 2017 22:05
Пора Луцику брати свою тюремну кружку і збиратись до" Діда Лук"яна"!! По любе треба досидіти.
Телесик Показати IP 9 Грудня 2017 22:19
А де була Баба Яга?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus