USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час Art Jazz Cooperation зібрали 3,5 тисячі для дітей бійців АТО

2 Вересня 2016 23:30
Волонтери під час фестивалю «Art Jazz Cooperation» у Луцьку зібрали 3,5 тисячі гривень для дітей бійців АТО.

Про це на сторінці Інститут волонтерства та громадської співпраці у мережі Фейсбук написала Любава Казмірчук.

"Дорогі наші, хоча Джазфест вже позаду, проте залишились гарні враження та кошти ( 3500 гривень), які ми зібрали з допомогою нашої "Волонтерської гостини" на фестивалі. Ці гроші знову ж таки використаємо на дофінансування організації психологічно-реабілітаційного табору для дітей із родин волинських атошників. Дякуємо всім та кожному за підтримку та допомогу", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, фестиваль тривав 26-27 серпня у Луцькому замку та пивному клубі «Майдан». Вже декілька років поспіль кошти, зібрані під час цього заходу, йдуть на благодійність. Вхідний квиток був благодійним внеском на лікування волинського музиканта Сергія Ленартовича. На його лікування зібрали більше 42 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мудрики Показати IP 4 Вересня 2016 20:53
А що діти ато не доїдають, що хіба мало 10 тисяч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus