USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під час обшуків на Рівненщині поліцейські вилучили 600 кг бурштину

20 Вересня 2019 22:34
Співробітники поліції вилучили 600 кг бурштину під час проведення обшуків у чотирьох учасників злочинної групи в селищі Володимирець (Рівненська область).

Обшуки відбулися 19 вересня, повідомили у пресслужбі рівненських поліцейських.

«Поліцейські викрили незаконну діяльність злочинної групи у складі чотирьох осіб, яку вони здійснювали в селищі Володимирець. Під час обшуків правоохоронці вилучили обладнання і бурштин», – йдеться в повідомленні.
У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 198 (незаконне придбання, зберігання та збут майна, здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу, в селищі Володимирець поліцейські провели п’ять обшуків у чотирьох учасників злочинної групи.

За їхніми результатами у 4 місцевих жителів поліцейські вилучили 30 мішків бурштину, в тому числі і обробленого, загальною вагою майже 600 кг.

Крім того, у приміщенні 41-річного мешканця Володимирця правоохоронці виявили ще й верстати для обробки бурштину-сирцю, на які в рамках кримінального провадження буде накладено арешт.

Вилучений бурштин направлений на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любов Чернецька Показати IP 21 Вересня 2019 13:16
Ну вилучили... а подальша доля того бурштину.... як оприбуткували в "закрома " ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus