USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Замішаний Симоненко: в Україні накрили «лігво» російських комуністів

8 Травня 2018 22:38
В рамках проведення оперативно-розшукових заходів зі встановлення зловмисників, які здійснювали підпали машин українських політиків, вдалося вийти на групу, злочинну діяльність якої курував росіянин на прізвище Гогічаєв, що підпорядковувався секретарю Комуністичної партії Росії і співпрацював з лідером забороненої в Україні КПУ Петром Симоненком.

Гогічаєв був затриманий під час підготовки до підпалу автомобіля директора Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича, повідомляють джерела видання «Обозреватель».

Також стало відомо, що він надав свідчення, про те, що діє під керівництвом секретаря Комуністичної партії Росії Тайсаєва, який дав йому виходи на Симоненка для сприяння у вищевказаній злочинній діяльності. Більш того, за словами Тайсаєва, Симоненко працює в повній координації з росіянами.

Із метою отримання фактичних даних, які підтверджують надані свідчення, правоохоронцями отримані санкції на обшук. Станом на 9:00 8 травня вони почалися за 15 адресами. Крім усього, зловмисників підозрюють в порушенні статті 109 Кримінального кодексу України (розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади).

Як зазначає прес-служба СБУ, під час обшуку 8 травня у лідера забороненої Комуністичної партії України Петра Симоненка знайшли автоматичні пістолети Стєчкіна з глушником та 120 патронів до нього.

Крім зброї та боєприпасів, у глави забороненої партії були знайдені агітаційні матеріали, «спрямовані на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу або захоплення державної влади».

Як заявив СБУ Василь Грицак, «кремлівський вірус проплачених «держпереворотів» в Україні знайшов черговий «організм». Але, на відміну від попередників, московські куратори гранатомет Симоненку вже не довірили, адже самі цілком усвідомлюють бутафорність чергового претендента на роль російської «Аврори» в Києві».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пр Показати IP 8 Травня 2018 23:24
Бред полный Грубая работа
Простий дядько Показати IP 8 Травня 2018 23:40
Боже, як бридко читати такі брехливі новини, і усвідомлювати, що нас вважають цілковитим імбіцилами....
хехъ Показати IP 9 Травня 2018 03:28
эти старперы еле стоят в коридоре... пипец. РэволюционЭры...
Олексій Показати IP 9 Травня 2018 10:53
А чого ще будьоновку і кулемет Максим не вилучили ? Народ реготатиме ще довго!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus