USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Дебальцеве - кілька десятків російських танків

1 Жовтня 2014 10:08
27 танків російських військ зафіксували в районі міста Дебальцеве. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, - інформуує УНІАН.

Згідно з його даними, днем раніше рух цієї бронетехніки зафіксували спочатку в районі населеного пункту Міусинськ, пізніше - в районі місита Вахрушеве. Крім цього, Дмитро Тимчук повідомляє, що "протягом останніх діб зафіксоване перекидання в район населеного пункту Стаханов підрозділів 76-ї десантно-штурмової дивізії ЗС РФ".

"Російські десантники переміщуються групами до 10 осіб на спеціальному автотранспорті. Протягом попередніх діб в цьому районі зафіксована діяльність російської станції РЕБ, яка глушила мобільний зв'язок", - написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 10:15
Якщо Тимчук каже....
Дончанин до Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 11:38
Украина должна стать острием Третьей мировой войны, заявила на торжественных проводах второй партии батальона патрульной милиции «Сич», созданного из добровольцев националистической партии «Свобода», депутат Верховной Рады Ирина Фарион. Тымчук заявляет о новом вторжении россиян. Нужно объяснять, что будет дальше? Хотя относительно Тымчука возможен и иной вариант - просто вас психологически готовят к сдаче Дебальцевского котла.
Комісар до Дончанин Показати IP 1 Жовтня 2014 14:33
Чемодан, вокзал, Россия!
Андрій76 до Дончанин Показати IP 1 Жовтня 2014 16:48
А ты еще сомневаешься,что будет третья мировая?..Ее инициатором будет твой кумир с Кремля на букву Х....Читай бабку Вангу, там все давно уже предсказано. А еще лучше Библию. Маленький,лысый антихрист уже пришел на нашу землю.Он сидит в Москве и руководит руссоазиатской ОРДОЙ...
в Показати IP 1 Жовтня 2014 10:22
Волиньпост разом з власником Пащенком не дає коментувати статі про Єремеєва Мартиняка Івахіва люди робіть висновкі
анатоль Показати IP 1 Жовтня 2014 13:56
А нам що з тих танкiв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus