USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Радою одіозного Гончаренка закидали яйцями

17 Жовтня 2017 14:53
Мітингувальники під Верховною Радою закидали яйцями депутата від БПП Олексія Гончаренка.

Відповідне відео у YouTube опублікував "ЄвроМайдан".

Нардеп хотів пройти до будівлі парламенту через натовп учасників мітингу, та його закидали яйцями й почали скандувати "М*дак" та "Губотяп".

У свою чергу, народний обранець обізвав мітингувальників придурками, після чого у супроводі правоохоронці попрямував у сторону Ради.
Нагадаємо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Олексій Гончаренко близько 10 років свого життя, до того як потрапити в команду Президента України Петра Порошенка, був представником "Партії регіонів". Він разом з іншими регіоналами здійснював агітацію за фільми російською мовою. Крім того, його неодноразово помічали з георгіївською стрічкою.

Окрім того, у червні 2016 Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження стосовно Гончаренка. Йшлося про просування Гончаренком ідей "русского мира" в Одесі, зустрічі з кураторами з ФСБ і підривну антиукраїнську діяльність в цілому.

Тим часом, роком раніше в Москві під час жалобної ходи на пам'ять вбитого опозиціонера Бориса Нємцова поліція затримала нардепа Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Олексія Гончаренка.

Як повідомлялося раніше, під Верховною Радою стався конфлікт між народним депутатом Володимиром Парасюком і начальником Управління державної охорони України Валерієм Гелетеєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus