USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Підприємства Ахметова не увійшли в список на відключення електроенергії

17 Грудня 2014 14:43
Нацкомісія з регулювання у сфері енергетики (НКРЕКУ) помітила вибірковий підхід обленерго при відключеннях електроенергії.

Член НКРЕКУ Андрій Герус заявив, що ДТЕК Дніпрообленерго при обмеженні енергопостачання споживачів не включає в графіки відключення електроенергії підприємства, які входять до групи СКМ олігарха Ріната Ахметова. Про це повідомляє «Дзеркало тижня».

«Проаналізував графік відключення електроенергії і як його здійснюють природні монополісти (обленерго). Виявляється, Дніпрообленерго (СКМ) знижувало споживання для ArcelorMittal Кривий Ріг до 60% від добового, проте Північний ГЗК, Центральний ГЗК, Павлоградвугілля (усі – СКМ) взагалі відсутні в графіку аварійних відключень», – написав член НКРЕКУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Герус вважає такий підхід неприйнятним. Він підкреслив, що «з таким підходом іноземні інвестори в Україну не прийдуть, якщо затягувати паски, то всім, а не тільки конкурентам».

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІДПРИЄМСТВА ПРОМИСЛОВОСТІ В ЛУЦЬКУ ЕКОНОМЛЯТЬ СВІТЛО

«Сподіваюся, «Дніпрообленерго» буде дотримуватися своїх обіцянок і внесе відповідні зміни в роботу», - резюмував член НКРЭКУ.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося про те, бійці добровольчих батальйонів не пропустили на територію Донеччини автоколону з гуманітарною допомогою від Благодійного фонду Ріната Ахметова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus