USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємства регіоналів: адреси, назви. Екскурсія у Луцьку

4 Лютого 2014 17:29
«Визначні» точки Луцька, власниками яких є члени Партії регіонів, відвідають учасники луцького Євромайдану. Мало того, вони влаштують таку собі екскурсію для усіх, хто матиме таке бажання.

Так, у середу, 5 лютого, євромайданівці запрошують усіх охочих долучитися до екскурсії по "визначних" точках центром Луцька.

У рамках заходу гостей ознайомлять із адресами, назвами і розміщенням підприємств, власниками яких є "визначні" члени Партії регіонів.

Тих, хто долучиться, обіцяють організатори, чекає незабутня прогулянка вулицею Лесі Українки, Театральним майданом, проспектом Волі, Київським майданом тощо.

«Екскурсоводи нададуть вам необхідний інвентар, аби ви були не просто спостерігачами, а й учасниками дійства. Євромайдан здійснить будь-яку народну мрію», - іронізують активісти.

Дата: середа, 5 лютого
Час: 12:00
Місце: Театральний майдан міста Луцька

Екскурсія безкоштовна =)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2014 17:39
Шантаж по домашніх адресах регіоналів антиморальний, це могли придумати і здійснити лише бузувіри з автомайдану
отважний до Лучанин Показати IP 4 Лютого 2014 22:15
і моральний.лучсранам http://glavcom.tv/video/6450.html
безувір Показати IP 4 Лютого 2014 17:53
Хай повернуть крадене народу
Лучанин до безувір Показати IP 4 Лютого 2014 19:33
А ви і ваші вожді теж поверненте? Чи то тільки одностороннє дійство? Краде вся влада, а не тільки ПР!!! За деякими даними, які були озвучені в минулому році рівень корупції в Україні дорівнює в грошовому вигляді 1 бюджету країни. Вчора єврочиновниками було озвучено що рівень корупції в Євросоюзі дорівнює в грошовому вигляді 1 бюджету всього Євросоюзу. Це факти! Виходить що згідно цих параметрів ми є абсолютними європейцями. Єдине що зараз треба зробити - це не переобирати Президента, Уряд, ВР, інших чиновників тощо, а вимагати змін в судовій практиці - ввести пожиттєве ув'язнення судді за незаконне рішення, якщо це є доказаним. Все інше дуже швидко саме собою устаканиться.
екскурсовод Показати IP 4 Лютого 2014 17:54
От коли ваша революція програє, влаштуєм екскурсію по точках невдах євромайдану. Побачим, яке шоу буде цікавіше.
да до екскурсовод Показати IP 4 Лютого 2014 20:09
Підтримую на всі 1оо. Зараз вони по гостях їздять , а далі до них будем їздити . Побачимо їхні "чесні" надбання. Хоча спочатку підвісим Гузя за я...ця нехай відчитається за ті гроші ,що ми на майдан здавали.
ригам до да Показати IP 5 Лютого 2014 13:46
перепрошую але мені щось здається, що ти точно гроші на майдан не здавав, клоун ...
евромайдан до екскурсовод Показати IP 4 Лютого 2014 20:40
Наша революція не програе! А тебе,фанатик сміливих пігулок ,запросимо першим на табуретку!
віталій Показати IP 4 Лютого 2014 17:54
цікаво кого кормлять таксомоторні служби Луцька?
Алла Показати IP 4 Лютого 2014 18:40
Цікаво, а що від цього зміниться. Ну їздять вони по домівках людей,вінки розвозять, нерви тріпають І що, від цього збільшиться зарплата вчителям або лікарям, може корови почнуть більше молока давати чи пшениця краще родити? Працювати треба, а не фігньою займатися.Простий приклад:депутат від 19 округу Мельник."Напрацювався" у Раді(ніхто його там не бачить і не чує) та приїхав на Волинь не звітувати перед виборцями про свою роботу, а губернатора знімати. перепрошую, але кричати та кататися на дорогих машинах ( самі певне заробили???) звичайно легше, ніж просто ПРАЦЮВАТИ. Може пора зайнятися чимось корисним.
Джулія Показати IP 4 Лютого 2014 21:31
Перепрошую, а де в тексті новини хоч слово про "домашні адреси регіоналів"? Чи вони свій бізнес вдома розмістили??
Алла до Джулія Показати IP 5 Лютого 2014 07:51
Таке враження, що ви, шановна, з космосу прилетіли, і не знаєте, що діється по домашніх адресах регіоналів( які в переважній більшості нормальні люди). І якщо ви така обізнана, та я ж запитала де ці новоявлені борці за справедливість взяли такі машини, зрештою, на якій "важкій роботі" викормили такі пики та і як ця робота обходиться без них, коли вони щодня "фоткаються "на навій акції.Дешевий піар, а де конкретні справи???
інга до Джулія Показати IP 5 Лютого 2014 12:19
Домашні адреси в статтях, які на вихідних вийшли - і не просто адреси ,а й фото- і не треба тут спектаклі розігрувати про чесність законність дій кучки лінивих дегенератів . Бо нормальні люди в будній день о 12 якщо не на роботі, то на навчанні - а не клоунаду влаштовуть. задовбали уже ледарі дибільні.
інший Показати IP 4 Лютого 2014 22:22
А що ще можуть зробити ці піндоси, як не приїхати додому, нахамити дружині, налякати дітей? На інше в них ні фантазії, ні сміливості не вистачає. Племя тхорів.
інга до інший Показати IP 5 Лютого 2014 13:09
Ще можуть зригнути за кордон і циркові вистави там влаштовувати. БРИФИНГ БУЛАТОВА ДЛЯ BBC, CNN, TVi, ROSHEN-TV Я похищен русским спецназом. Я в застенках, прикованный, плакал. То, что русские, - понял сказу: Каждый «окал» и каждый «акал». Я одет был не по погодке. Голодал. Похудел грамм на десять. А спецназ жрал русскую водку И грозился меня повесить. Балалайка надрывно пела, И водил спецназ хороводы. Распинали меня то и дело Эти русские. Вот уроды! Передали меня по смене. Я весь в ранах, но крепок духом! А они лупили пельмени, А потом мне отрезали ухо И отдали его медведю - Со спецназом он неразлучен. Я не брежу... Нет... Я не бредю... Я в сознании, но замучен. Сколько я потерял здоровья! И признаться мне в том не стыдно. На футболке - потоки крови, А на пузе следов не видно. Это бьют теперь так по-русски, Завернув в телогрейку биту, Ну и валенком вслед, в нагрузку, Чтоб вообще откинул копыта. Что хотели - не понял сразу, Прокрутилась жизнь кинолентой: Я похищен русским спецназом, Режет ухо спецназ акцентом. Ох и взгляд у бойцов недобрый, Кулаки - стопудовые гири. Чую - ...
НОНА Показати IP 4 Лютого 2014 23:26
А судї хто? Таке враження, що на партію регіонів новоявлені "борці за Україну" хочуть звалити всі гріхи. Корупцію в державі українська громада формувала всі 22 роки незалежності, суди хабарів сформувалися до 2010 року, згадайте львівського "судью-колядника" який наколядував більше мільйона, чиновники-хабарники зацвіли буйним цвітом під час царювання Ющенка. В тому числі і новоявлений месія Порошенко. То, що ви хочете щоб представники партії регіонів були яимись іншими, вон такі самі як всі решту українців і не від великого розуму новоявлені українські революціонери їздять по домівках регіоналів і намагаються бойкотувати їх бізнес. Цей бумеранг до них ще повернеться. Згадайте хто перший почав тягати політичних опонентів по судах після "помаранчевої революції", хто перший почав блокувати щитову Верховної Ради. Так, що панове нові демократи чекайте скоро вас чекають "веселі дні"
Небайдужий Показати IP 5 Лютого 2014 06:00
Гарна акція, особливо із глибоким змістом, діловими пропозиціями виходу їх ситуації, в якій опинилась країна. Можна також, як в Рівному, домовини під поріг возити, вінки похоронної на двері чіпляти.... Я не підтримую сьогоднішню владу, але дії особливо наших місцевих "патріотів -опозиціонерів" викликають тільки роздратування, і лишній раз підтверджують відсутність будь-якої стратегії розвитку країни, а тільки боротьбу за тепле місце у владі. І чому лише регіонали, а де комуністи, продажні мажоритарники, друзі попередньої влади врешті решт, якщо ви за справедливість. Цирк здоровенних дебілів, які не мають чим зайнятись
ван Показати IP 5 Лютого 2014 09:02
Дебіли , які не мають чим займатись!
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2014 10:22
Шановне панство, я як корінний мешканець Луцька, вважаю що досить займатись «цирком», ідіть краще працювати а не байдикувати, так як в усьому цивілізованому світі матеріальних благ можна добитися кропіткою працею, а Вам по ходу діла, люба влада буду погана, а замість «відпрацювання печеньок» краще подумайте як вселити добро і віру у суспільство, мешканців міста не настроювати друг проти друга, не шукати крайнього … А ПРИМИРЕННЯ ТА ПОВАГА ВОЛИНЯН друг до друга !!!
лучанин Показати IP 5 Лютого 2014 11:25
Таке ,можуть придумати тільки гопніки!
інга Показати IP 5 Лютого 2014 15:55
На сьогоднішній день майже все комусь належить: магазини, салони краси, аптеки, торгові центри, бари,кафе, ресторани, цехи з виробництва ковбас і з пошиття трусів та повзунів. І ЦЕ- НОРМАЛЬНО. Це називається приватна власність, мале підприємництво, бізнес -.Так панове майдауни - ви тільки уявіть - дехто заробляє гроші іще й так!!!!!!! Вкладає для початку свої кошти, створює робочі місця, налагоджує контакти і ще й платить податки та відрахування до ПФ та інших фондів. Доречі серед таких не лише регіонали, але й бюти, свободівці, народники, позафракційні та багато тих ,хто не належить ні до партій, ні до політиків ,ні до влади - тих кому вже остогидли дибільні акції голодранців та "активістів" через яких трясе економіку, банківську систему та й просто нервові системи .Звичайно, кожен заробляє як може- майдауни,зокрема , продаються за примарні посади чи 200 грн добових(це вже хто як близько до "л(п)ідерів") - але невже нема в них клепки в головах, щоб проаналізувати результати акцій за які їм платять і вказати тим .хто це пропонує -на абсолютний ідіотизм та кретинизм подібного???? Чи там усі такі????Жуть.
каям Показати IP 5 Лютого 2014 19:53
Нехай той євромайдан забирає свій чемодан і неробить більше цирку, поки ніхто не вилив на них відро фекалій,оце буде цирк.
Олександр Показати IP 13 Лютого 2014 15:44
до чого взагалі та мова? а чого про свого Порошенка забули? завод купив, людей звільнив, фігню виробляє.. а тепер ці безробітні "автозаводівці" за нього жопу на майдані рвуть. так вам і треба! офігенна у вас ідея, лідери і виконавці! в Януковича хоч місця робочі заповнені і зарплати платять людям. і для прибиральниці не важливе прізвище керівника, для неї важливо скільки квадратів його кабінет і скільки їй заплатять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus