USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Луцька міськрада підписала меморандум з квіткарями

16 Серпня 2017 16:09
До кінця жовтня квітковий ринок у центрі Луцька демонтують - новий облаштують біля обласної філармонії на проспекті Волі.

Меморандум про порозуміння підписали між підприємцями та міською владою 16-го серпня.

Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков доповів, що на нове місце мають намір переїхати 4 підпиємці.

«Меморандум підписуємо з чотирма підприємцями, які планують продовжити торгівлю на новому місці. Ще 13 осіб зобов’язуються не здійснювати торгівлю квітами на новому місці. Загалом, там можна облаштувати близько 10 споруд, тому є можливість для розвитку квіткового ринку біля філармонії», - розповів Олександр Рачков.

За розуміння підприємцям подякував радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук.

«Спасибі вам за розуміння. Та ситуація, яка склалася, не могла продовжуватися, адже стихійний ринок заважав мешканцям будинків. На звільненому місці ми плануємо створити гарний сквер, у якому і вам буде приємно відпочивати», - наголосив Ігор Поліщук.


Також підприємці беруть зобов’язання розробити схему розміщення тимчасових споруд на території майданчика навпроти Волинської обласної філармонії на проспекті Волі, 46, яку визначили раніше.


Також квіткарі зобов’язуються дотримуватися вимог чинного законодавства при здійсненні підприємницької діяльності: сплачувати податки і збори, укладати трудові договори з найманими працівниками, дотримуватися діючих будівельних та санітарних норм. Вони й мають вирішити питання з Луцькою міською філією ПрАТ «Волиньобленерго» щодо підключення електроенергії до тимчасових споруд.

Серед зобов’язань й вирішення питання з приводу торгівлі квітами пенсіонерами, які їх вирощують та мають бажання реалізовувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 16 Серпня 2017 21:06
Правильне рішення, ще Старий ринок перенести від замку, тоді взагалі Луцьк буде найгарніше місто України.
Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 10:56
А що заважає облаштувати те саме місце в центрі? Філармонія знаходиться досить далеко від центру і їхати купувати букет, а потім вертатися не зручно. Але ж в нас все робиться на "благо" людей. :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus