USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пільги для родин загиблих бійців просять гарантувати з держбюджету

29 Вересня 2016 08:16
Забезпечити пільгові перевезення членів родин загиблих в зоні АТО за кошти державного бюджету закликають у міськраді.

Про це йшлося під час 13 сесії Луцької міськради 28 вересня.

Депутат Майя Шостак повідомила, що з 1 червня 2015 року набув чинності закон, відповідно до якого були скасовані пільги для деяких категорій громадян, у тому числі членів загиблих в АТО військовослужбовців. З її слів, родичі загиблих не можуть розібратися, адже пільги начебто є, а начебто їх немає – їх забезпечення перекладене на плечі органів місцевого самоврядування та адміністрацій. У цієї категорії населення є два посвідчення – чорне, для родин загиблих та інше, яке їх відносить до родин загиблих і померлих ветеранів війни. Про пільгові категорії рішення ухвалюють місцеві ради або адміністрації, і попри те, що у Луцьку з пільговим перевезенням проблем немає, вони постійно виникають на міжміських перевезеннях. Звернення, з її слів, спрямоване на те, щоб гарантувати пільги членам сімей загиблих в АТО за кошти державного бюджету і забезпечити фінансування у межах бюджетних призначень.


Проект рішення про звернення до Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра вирішили доповнити, звернувшись також до облради та облдержадміністрації.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 29 Вересня 2016 08:24
Нехай Мая Шостак краще дивиться за розпилюванням бюджету Луцька. по стенду загиблих завищений кошторис в 5 разів.Решту собі в кишеню. І це по всьому бюджету так в 5-10 разів. Не мовчіть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus