USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після матчу з «Олімпіком» Кварцяний заговорив про великий футбол у Луцьку

23 Травня 2015 18:13
Коментар головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного після перемоги над «Олімпіком» зізнався, що клуб хоче залишити великий футбол у Луцьку. Про це інформують у прес-службі лучан.

«Ми старалися грати на перемогу, мали ще моменти забити. «Олімпік» - організована команда, пару м’ячів їхній кіпер не дав забити нам. Але нам поталанило – Бабатунде забив неочікуваний гол і гарний. Я хотів би, щоб третій м’яч також Ерік забив, але він зіграв як справжній гравець - віддав на вільного Кобахідзе. В загальному, думаю, що ми були сильнішими. У нас сьогодні забивали легіонери-збірники. Ми гордимося, що в нас грають Кобахідзе, Бікфалві, Бабатунде. Вони вміють завершити атаку», - коментує головний тренер.

З його слів, Мемешев мусить сильніше грати при його нестандартній швидкості. «Вийшов Козьбан на заміну. Можливо, його гра і не виправдала себе, але Дімі також треба грати, він багато пропустив після травми», - додав Віталій Кварцяний.

Окрім того, тренер від усієї команди подякував фанатам.

«Можемо говорити про 6 місце в таблиці. Для будь-якої команди важливо бути якомога вище в чемпіонаті. Ми – не виняток. Учора в Києві я був на зустрічі представників всіх клубів Прем’єр-ліги. Вона тривала без перерви 4,5 години. Було багато цікавого. Присутні були й Григорій Суркіс, Бандурко і Павелко. Обговорили перспективи розвитку нашого футболу і я дуже радий, що ми не шукали можливості тільки карати, але й рятувати клуби, підтримати їх і зберегти. Плани федерації мені сподобалися. Крім того, сподобалося, що Федерація хоче зібрати власників клубів, які обговорять фінансові перспективи. Тоді буде ще більший ефект», - розповів президент луцького клубу і додав «Щодо майбутнього «Волині». В мене є оптимізм, ми хочемо залишити великий футбол у Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нововолинянин Показати IP 23 Травня 2015 22:18
Кварцяному-слава!
1234 Показати IP 24 Травня 2015 10:59
Кварц - видатна людина Волині і з величезним потенціалом! Ця команда повинна грати на груповій стадії Ліги Європи. Кварцяний, в наступному сезоні не здавай матчів і впиши нову видатну сторінку в історії клубу! Завдяки твоєму авторитету і досвіду ти можеш піднести волинський футбол у лідери України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus