USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Північ Донеччини звільнена від терористів

3 Червня 2014 21:00
Сили АТО повністю очистили північ Донецької області від терористів. Окрім того, військові розпочали перекриття кордону на півночі та сході Луганської області.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Президента з посиланням на доповідь керівництва Антитерористичної операції Голові Верховної Ради України, виконувач обов'язків Президента України Олександру Турчинову, - повідомляє «УНІАН».

«Сьогодні у ході Антитерористичної операції було повністю очищено від терористів північ Донецької області, знищено опорні пункти та військові табори бойовиків у цьому регіоні та захоплений їхній головний укріпрайон в населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Червоний Лиман», - зазаначено у повідомленні.

Окрім того, військові розпочали перекриття кордону на півночі та сході Луганської області.

Зі слів Турчинова, сьогодні були знищені найбільш чисельні підрозділи бойовиків, «що в найближчій перспективі відкриває можливість звільнення від терористів центрального Донбасу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Червня 2014 21:02
Фотогтчет дядьок терористів з випученими язиками в студію
Волиняка Показати IP 3 Червня 2014 21:11
В полон надіюсь вже не беруть.Груз 200 зразу в Рашку
НЕЛУЧАНИН до Волиняка Показати IP 3 Червня 2014 23:04
час на вмовляння пройшов
Микола до Волиняка Показати IP 4 Червня 2014 08:37
спалювати привселюдно або хто привозив хай викупляє цей мотлох і везе назад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus