USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу білоруського кордону збирати гриби і ягоди стане складніше

14 Листопада 2013 11:57
На українсько-білоруській ділянці кордону закінчується термін сезонного спрощеного пропуску громадян для збору дикоросів вже завтра, 15 листопада, - інформує УНН з посиланням на відділ з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Держприкордонслужби України
Питання про тимчасове спрощення пропуску через державний кордон для мешканців прикордонних населених пунктів на період збору дикоросів було вирішено три роки тому. Так, місцеві жителі 10 прикордонних населених пунктів Рокитнівського району Рівненської області отримали можливість перетинати кордон в тимчасових пунктах пропуску та збирати чорницю, журавлину і гриби на території Поліського лісгоспу Республіки Білорусь.
Цього року сезон збору дикоросів пройшов без будь-яких ускладнень. Прикордонники відділу «Березове» Луцького загону забезпечили дотримання режиму державного кордону та в спрощеному двосторонньому порядку оформили понад 80 тисяч осіб.
Затримали 45 осіб: 21 дорослого та 24 дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus