USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Податкова вноситиме ідентифікаційні коди у паспорти

22 Лютого 2013 16:41
Відтепер кожен громадянин під час реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб може звернутися з проханням зробити відповідну відмітку в паспорті про присвоєння ідентифікаційного кода. Про це інформує відділ реєстрації та обліку платників ДПС у Волинській області.

Це нововведення, спрямоване на покращення обслуговування платників податків, стане, в першу чергу, корисним для тих, хто вирішив звернутися за послугами банківських установ. Оскільки банки зможуть ідентифікувати особу без документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у ДРФО.

Також громадяни матимуть змогу відкрити та використовувати рахунок у національній чи іноземній валютах у банку без пред’явлення окремого документа із податкової про реєстрацію фізичної особи у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків. Для цього варто лише надати паспорт, в який повинні бути внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків, так званий ідентифікаційний код.

Як поінформував НБУ листом від 03.01.2013 року №12-109/19/59 ДПС України з метою забезпечення реалізації окремих норм Податкового кодексу України відповідні зміни внесено до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземній валютах, затвердженої постановою правління НБУ від 12.11.2003 №492.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ххх Показати IP 22 Лютого 2013 16:58
дуже правильне рішення.Тепер як вкрадуть паспорт, без проблем оформлять кредит.
Зима Показати IP 23 Лютого 2013 14:52
Зараз, розмріялися..., більше нічого не хочуть?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus