USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Податок на вагітність» або угода не вагітніти. ВІДЕО

31 Липня 2013 09:17
Становище всіх вагітних в Україні погіршилося після введення «податку на вагітність», який додає чотири місяці до пенсійного стажу жінки, інформує ТСН.
Лише місяць минув з того часу, як зміни до закону набули чинності, а молодих жінок під час прийому на роботу вже змушують підписувати угоди не вагітніти або ж пропонують зарплату в конвертах.
При надії 25-річна Ірина розповіла про свої поневіряння. На другому місяці вагітності вона змушена була звільнитись. «Коли дізналися про мою вагітність, залишили мені офіційну мінімальну заробітну плату і позбавили робочого місця. Це називається у нас в країні «вижили», - розповіла Ірина Трофимова.
Тоді жінка знайшла нове місце роботи, проте і тут відчула непотрібність. «У мене в організації змушують підписувати документ не вагітніти два роки», - додала Трофимова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
yuras Показати IP 31 Липня 2013 09:31
Королевська + ПР помогли.
Факт Показати IP 31 Липня 2013 11:11
ПРдуни все покращують життя Українців. Башкаленко, не чую хвалебних відгуків по даному Закону. Бориска, ти де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus