USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Подільський драйв у Луцьку: волинська публіка відривалася під ТІК

30 Листопада 2017 08:00
Гурт, музиканти якого «були вінниччанами до того, як це стало трендом», виступив з запальним концертом у Луцьку.

Концерт гурту «ТІК» відбувся 29 листопада в РЦ «Промінь» у Луцьку.

«Не важливо, що на вулиці вже закінчується осінь, потихеньку пролітає сніжок. Коли збирається гарне товариство, у прекрасному місті, головне, щоб настрій був класний і неважливо, чи на небі чорна хмара, чи біла хмара», - звернувся до публіки лідер гурту Віктор Бронюк перед виконанням пісні «Чорна хмара, біла хмара».

Під час «еротично-хореографічної композиції» про кохання «Робот» рухи робота імітував трубач гурту Олександр Щур, якого Віктор Бронюк назвав «троюрідним братом Майкла Джексона». Екскурсію у субкультурні явища провели піснею «Емочка».
Лідер гурту розповів, що колективу вже виповнилося майже 12 років, музиканти – з Вінниці, як би багатозначно це сьогодні не звучало.

«Ми були вінничанами ще до того, як це стало трендом і пишаємося, що маємо можливість поділитися своєю культурою», - розповів Віктор Бронюк.

З його слів, на Вінниччині поєдналося багато різних музичних напрямків та стилів – ромська, подільська, єврейська, молдовська музика. Усе це музиканти гурту спробували поєднати в одному музичному візерунку для лучан, показавши справжній подільський драйв у волинському «Промені».
Тромбоніст Сергій Шамрай продемонстрував вміння грати не інструменті не лише руками а й ногами. Щоб глядачі переконали, що він грає не під фонограму, музикант виконав соло на тромбоні за допомогою ніг.
Окрім запальних веселих композицій, пролунала зворушлива пісня, яку лідер гурту колись написав до ювілею своєї мами і яку тепер присвячують усім матерям, «Пісенька для мами».
Окрім відомих хітів «Альо-на!», «Вчителька», «Алкоголізм» та інших виконали пісню «Волошки», яка досі не лунала на концертах і на яку лише напередодні зняли новорічне відео.

Оскільки потихеньку наближаються новорічні свята, виконали пісню «Олені», адже «на чомусь будуть ці всі різдвяні діди бородаті їхати».

Вже чотири роки поспіль ТІК має традицію завершувати кожен виступ піснею «Люби ти Україну», яку виконують щоразу з особливою любов’ю. Луцька публіка слухала цю пісню стоячи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus