USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подробиці розбійного нападу у Зимному в ніч на 26-те квітня

27 Квітня 2017 14:40
Невідомі особи, які скоїли розбійний напад на мешканців приватного будинку, швидше за все, отруїли собаку власників помешкання, а самих господарів зв'язали.

Інцидент, що трапився у ніч на 26-те квітня, прокоментував 27-го квітня начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Михайло Бобик, інформує БУГ.

Нагадаємо, вночі чотири невідомі особи у балаклавах увірвалися до одного із будинків на вулиці Приміській у селі Зимному Володимир-Волинського району. Застосувавши силу, вони заволоділи 500 доларами, 1500 євро та золотими виробами. За словами потерпілої, молодикам, зважаючи на голоси, було не більше 30 років.

«У ніч з 25-го на 26-те вчинили кримінальне правопорушення. Це сталося на вулиці Приміський у селі Зимне. О 4:30 ранку до нашого відділу поступило повідомлення, що невідомі вчинили розбійний напад. При виїзді слідчо-оперативної групи було встановлено, що невідомі в масках (попередньо – балаклавах), проникли до оселі місцевого жителя, нанесли йому тілесні ушкодження, зв’язали його та сім’ю. Під час цих неправомірних дій злочинці заволоділи коштами і майном», - розповів поліцейський.

За цим фактом триває слідство. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 187 Кримінального кодексу (розбійний напад). Здійснюються заходи щодо встановлення даних осіб.

«Зазначу, що на подвір’ї будинку була собака. Її, скоріше за все, чимось отруїли, тому вона не завадила проникнути на територію будинку злодіям. Сьогодні найдієвіший спосіб запобігання подібним злочинам – встановлення сигналізацій, тривожних кнопок, камер відеоспостереження в оселях», – сказав Михайло Бобик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2017 15:16
Це вже тенденція!!!патрулі красиві Шпига генерал ? Слава реформі .Верніть міліцію!!!
Також Лучанин до Лучанин Показати IP 27 Квітня 2017 18:04
Щось я не памятаю особливого порядку при міліції. Тупо банда, яка кришувала все що могла, і наживалась на чому тільки могла. Ви напевно що звільнений з міліції по професійній непридатності ? Тоді все зрозуміло.
Руденко Показати IP 27 Квітня 2017 16:41
А де подробиці?Бобік не мєнт а роздатчік баланди.
Ds Показати IP 28 Квітня 2017 00:36
Дожили, старий гаішнік, який бандита тільки по телевізору бачив операми рулить. рехформа.
бачив до Ds Показати IP 28 Квітня 2017 15:03
вони організували продаж білетів. проїзда через кордон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus