USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поляков заявив, що з нього зняли звинувачення у вимаганні хабара

20 Жовтня 2017 08:15
Народний депутат від фракції «Народний фронт» Максим Поляков, якого підозрюють в отриманні хабара, завляє, що з нього знято звинувачення.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні дійсно сталася велика перемога, з мене повністю знято звинувачення щодо вимагання хабаря! Генеральним прокурором України змінено звинувачення - виключено ознаки вимагання. Таким чином, слідству знадобилось більше 3-х місяців, щоб виключити зі звинувачення вимагання", - йдеться в повідомленні.

Поляков також зазначив, що очікує на повне зняття звинувачень у січні.

"Що таке звинувачення у справі про хабарництво за участю агента НАБУ без ознаки вимагання? Це означає, що ініціатива про хабар могла проявлятися виключно Агентом. Фактично, це є підтвердженням провокації хабара, тобто вчинення даного злочину спіробітниками НАБУ", - додав Поляков.

Як відомо, Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину. Крім нього у "бурштиновій справі" фігурує народний депутат Борислав Розенблат, із якого парламент теж зняв недоторканність. Зауважимо, 19 жовтня народного депутата України Борислава Розенблата затримали співробітники НАБУ в аеропорту «Жуляни», коли той намагався вилетіти до Німеччини. Як повідомляли деякі ЗМІ, при собі нардеп мав золото і діаманти.

Солом'янський районний суд Києва обрав для Полякова заставу розміром 304 тисячі гривень і зобов'язав носити електронний браслет, а також здати всі закордонні паспорти.

25 липня Поляков вніс призначену судом заставу у 304 тисячі гривень, але відмовився надягати браслет.

Через це на початку вересня Солом'янський райсуд Києва спрямував цю заставу у дохід держави і призначив йому нову - у розмірі 608 тисяч гривень, яку, як повідомлялось, він також вніс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2017 08:45
Його заставили силою брати хабар!!!
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2017 10:09
Цирк поїхав,клоуни залишилися...
Юга Показати IP 20 Жовтня 2017 10:31
Тих, хто це зробив - на нари. Або ж звільнити з роботи.
Свідомий Показати IP 20 Жовтня 2017 11:23
Головний клоун це наша держава і розводить ло?ів у вигляді народу, а народ ведеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus