USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Польське консульство у Луцьку прокоментувало ситуацію з чергами

22 Квітня 2016 11:56
Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку відзначає в останніх місяцях збільшення кількості скарг та звернень від громадян України, незадоволених через занадто довгий час очікування на змогу зареєструватись на сайті Консульства або в пунктах прийому візових анкет, з метою подачі документів.

Однією з причин даної ситуації є значне збільшення кількості заявників і подачі візових анкет – у першому кварталі 2016 року.

Про це йдеться в комюніке розміщеному на сайті Генерального Консульства РП в Луцьку.

Консульство РП в Луцьку прийняло на одну п'яту більше візових анкет, ніж в аналогічний період в минулих роках. Консульство РП в Луцьку і вся консульсько-дипломатична служба бачить проблему і вживає заходів, у тому числі негайних, які повинні вирішити ці труднощі.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, через заблокований сайт та телефон для реєстрації документів на отримання польської візи, люди не можуть отримати дозволу для виїзду за кордон.

З цієї причини 19 квітня під стінами приміщення, де розташується Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку, зібралося кількасот людей, здебільшого тернополян. Активісти вимагали впорядкувати черги, або створити «живу» чергу, оскільки, на їхню думку, система пропускних талончиків не в змозі прийняти всіх охочих, які подали документи на візу та оплатили послуги консульства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ПаспартУ Показати IP 22 Квітня 2016 12:15
Тож невдовзі безвіз - куди ви ломитесь? :)
ааа Показати IP 22 Квітня 2016 16:02
візовий розігнати з рішалими і буде все добре
Волинь Показати IP 22 Квітня 2016 23:22
Так це правда!Я ще оплатив в Січні місяці і не можу стати на реєстрацію,дзвониш доних дзвінок вибивають.Скільки ще триватиме цей бизпридел?Люди добрі,давайте їх роженем?
Надія Показати IP 8 Травня 2016 09:34
Я оплатила візу 5лютого!До цього часу не можу стати на реєстрацію.Цей безлад невідомо коли закінчиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus