USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Польське консульство у Луцьку вводить передоплату за візові заяви

10 Грудня 2014 11:45
Генеральне Консульство РП в Луцьку повідомляє, що з 15 грудня 2014 року змінюється спосіб реєстрації візових заяв до Пункту Прийому Візових Анкет в Луцьку, Рівному та Тернополі.

Згідно з новими правилами, вводиться принцип передоплати за прийняття візової заяви у Пункті Прийому Візових Анкет.

Окрім цього, Генеральне Консульство РП в Луцьку інформує, щоб існує можливість отримання туристичної шенгенської візи на 2 роки.

Нагадаємо, Генеральне Консульство Республіки Польща останнім часом багатьом відмовляє у видачі візи, зачиняючи перед українцями двері до ЄС.

Через це, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини волиняни пікетували польське консульство у Луцьку 28 листопада.

Отож, як повідомили у Генконсульстві, з метою полегшення доступу до оформлення візових заяв, виключення явищ помилкової реєстрації та покращення комфорту обслуговування клієнтів, вводиться принцип передоплати за прийняття візової заяви у Пункті Прийому Візових Анкет.

Згідно з цими правилами, заявник, який має намір подати візову заяву у Пункті Прийому Візових Анкет повинен внести передоплату за вище згадану послугу. Технічні подробиці подані на сайті Консульства (www.luck.msz.gov.pl).

Генеральне Консульство РП в Луцьку інформує, що існує можливість отримання туристичної шенгенської візи на 2 роки.

Вказівки щодо видачі довготермінових багаторазових віз в туристичних цілях для громадян України, за принципом bona fide, визначені статтею 24 Візового Кодексу ЄС.

«Довгі» візи з правом на багаторазовий в’їзд видаються: особам, які є учасниками туристичних поїздок (в тому числі неорганізований туризм), якщо вони мали раніше принаймні дві шенгенські візи в туристичних цілях (у тому числі одна з них польська), які вони правильно використали, а також нададуть підтвердження повної оплати туристичної послуги на території Польщі на період не менший, ніж 3 дні.

Така віза видається, як правило, на період 2 роки. Особам, які не мали раніше щонайменше двох шенгенських віз, можна видавати дворазові туристичні візи на період до 6 місяців, якщо вони нададуть підтверження повної оплати за туристичну послугу на території Польщі в двох різних періодах, які припадають вище зазначений термін.

При цьому, Консульство повідомляє, що власна оплата туристичних фірм за посередництво в отриманні таких віз не може бути вищою, ніж за посередництво в отриманні одноразових віз. Якщо Консул виявить використання подібної практики, це може стати причиною позбавлення акредитації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
СЕРГІЙ Показати IP 10 Грудня 2014 11:55
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛУЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ РОМАНЮКА МИКОЛИ ЯРОСЛАВОВИЧА ТА ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОНА ПІДТРИМУВАЛА ЄВРОМАЙДАН ЛУЦЬКА 2013-2014 БУЛА НА ВІЧЕ КИДАЛА ГРОШІ НА ПІДТРИМКУ ЄВРОМАЙДАНУ 18 ЛИСТОПАДА 2014 ГАЛЕРЕЯ МИСТЕЦТВ ВІДКРИЛА ВИСТАВКУ ПОЛЬСЬКИХ ЖУРНАЛІСТІВ ЯКІ ЗНІМАЛИ ФОТО В КИЄВІ ПР ЄВРОМАЙДАН БУЛА ЯКА БУЛА 10 ДНІВ У ЛУЦЬКУ БУЛА 21 ЛИСТОПАДА 2014 НА РІЧНИЦІ Є ВРОМАЙДАНУ В ЛУЦЬКУ БУЛА НА БЛАГОДІЙНОМУ ВЕЧЕРІ НА ПІДТИМКУ АТО КИНУЛА ГРОШІ БЕРЕ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЖИТТІ ЛУЦЬКА БУВАЄ НА ВИСТАВКАХ КОНЦЕРТАХ ФОРУМАХ ЯКІ ОРГАНІЗОВУЮТЬ ПОЛЯКИ ГЕНЕРАЛЬНОМУ КОНСУЛУ ПОЛЬЩІ У МІСТІ ЛУЦЬКУ БЕАТІ БЖИВЧИ ПРИСВОЇТЬ ЗВАННЯ ПОЧЕСНА ГРОМАДЯНКА МІСТА ЛУЦЬКА.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 12:17
СЕРГІЙ, пиши внятно, хто кого кинув і на які гроші. Як що ти Українець, то здай екзамен з української мови.
СЕРГІЙ Показати IP 10 Грудня 2014 12:34
ПОЯСНЕННЯ АНОНІМУ. ГЕНЕРАЛЬНИЙ КОНСУЛ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА У МІСТІ ЛУЦЬКУ НА ТЕАТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ ЛУЦЬКА КОЛИ БУВ ЄВРОМАЙДАН РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ КИДАЛА В ОПЛОМБОВАНУ СКРИНЬКУ З ПЕЧАТКОЮ ГРОШІ НА ПІДТРИМКУ ЄВРОМАЙДАНУ А ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОГО ВЕЧОРУ КОНЦЕРТ КИНУЛА ГРОШІ В ОПЛОМБОВАНУ СКРИНЬКУ З ПЕЧАТКОЮ НА ПІДТРИМКУ ВОЇНІВ АТО.
оО до СЕРГІЙ Показати IP 10 Грудня 2014 12:54
І що?
до СЕРГІЙ до СЕРГІЙ Показати IP 10 Грудня 2014 12:55
Чув щось про розділові знаки ?
ввп Показати IP 10 Грудня 2014 13:46
поляки зажравшівся "свині" самі ще донедавна не вилазили з Англії,Ірландії,Швеції,Норвегії, пахали там сантехніками та рибу чистили, накосили бабла та поробилися панками, а тепер не пускають до себе українців, ну то будуть мати купу негрів яких вже не вміщує старушка Європа, от такі то друзі
мішка до ввп Показати IP 10 Грудня 2014 17:22
коментар було видалено
777 до ввп Показати IP 10 Грудня 2014 17:10
Истину глаголишь. С**ые паны.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus