USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Помер знаменитий актор Микола Караченцов

26 Жовтня 2018 10:25
Помер знаменитий радянський актор Микола Караченцов. Актор помер за день до свого 74-річчя.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Останні два дні Микола Караченцов був у дуже важкому стані. Цим ранком у нього відмовили нирки. Смерть актора підтвердив агентству «ТАСС» його син.

«Так, ми підтверджуємо. Це трапилося в реанімації 62-ї лікарні в Москві, за десять дев'ята ранку», - сказав він.

«Микола Петрович помер сьогодні», - підтвердила агентству дружина актора Людмила Поргіна. Вона додала, що зараз буде вирішуватися питання похорону і прощання.

Караченцов знявся в десятках фільмів, серед них: «Старший син», «Собака на сіні», «Білі роси», «Трест, який лопнув», «Людина з бульвару Капуцинів». На його рахунку багато театральних робіт, включаючи спектакль «Юнона і Авось».

Миколу Караченцова сильно підкосила аварія, у яку він потрапив 28 лютого 2005 року. Дізнавшись про смерть тещі, актор поквапився з дачі до Москви. Його автівку занесло і машина протаранила стовп. 26 днів він перебував у комі. Після ДТП актор не міг самостійно рухатися.

Протягом декількох місяців Микола Караченцов боровся за життя — рік тому у 73-річного актора діагностували рак легенів. Спочатку лікарі думали, що артист всього лише підхопив запалення, проте при повторному огляді у нього виявили серйозні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 26 Жовтня 2018 11:13
Вiчная памьять! Хороший був артист. Хорошi фильм робив. Зараз такого кiна вже нема, як старе радянське хорошого
Не правда до Анатоль_ Показати IP 26 Жовтня 2018 12:22
то розкрученого хорошого нема, бо превозносять чомусь завжди якусь фігню , а так, то є непогані фільми, от хоча б український "Чужа молитва".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus