USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пом’янути луцького фотохудожника Бєлова прийшло двоє. ФОТО

7 Липня 2013 16:00
Дві людини прийшли на кладовище у селі Гаразджа Луцького району, аби вшанувати пам’ять відомого волинського фотожурналіста Валерія Бєлова у його день народження. Сьогодні, 7 липня, йому б виповнилося 65 років.

Своєрідну зустріч тих, хто знав і досі пам'ятає фотохудожника й режисера фільмів народної аматорської кіностудії «Волинь» Валерія Бєлова, організувала журналістка Світлана Зозуля. Збір мав відбутися біля центрального входу на цвинтар у Гаразджі. Пом’янути відомого волинського митця планували на місці його поховання.

Однак, крім Світлани Зозулі, на зустріч прийшла лише одна людина – кіноаматор кіностудії «Волинь» Леонід Тивонюк.

На могилу Валерія Бєлова, у його день народження, Світлана Зозуля поклала ромашки – улюблені квіти фотохудожника.

«Раніше до Валерія Бєлова, у кіностудію «Волинь», завжди приходило багато людей - хто за порадою, хто чаю попити, а хто й просто поговорити. Шкода, що сьогодні майже ніхто про нього не згадав», - сказала Світлана Зозуля.

Нагадаємо, Валерій Бєлов пішов із життя 12 грудня 2011 року.

Довідка.

Валерій Бєлов народився у 1948-ому році у Горохові. Після закінчення факультету журналістики Львівського університету все життя пропрацював фотожурналістом.

Він був першим головою міського осередку Національної спілки фотохудожників України, членом Національної спілки кінематографістів України, Національної спілки журналістів. 17 років пропрацював у системі ТАРС та Укрінформ. Друкувався у більше, ніж 60 країнах світу.

Валерій Бєлов – автор чисельних персональних виставок у Луцьку, Києві, Прибалтиці, організатор фотовиставок «Фотодебют», «Агрофото» «Фотошпора», режисер аматорського і професійного кіно
.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Григорій Показати IP 7 Липня 2013 16:03
Земля пухом і світла пам'ять
памятаю Показати IP 7 Липня 2013 17:38
Міг і син прийти і помянути батька. Але там стільки амбіцій, як в собаки блох. Може тому, що недоучка. Петеушник. А батьку - Царство Небесне.
санько до памятаю Показати IP 8 Липня 2013 14:32
Як можна бути таким.... Навіть не знаю як написати. Звідки ви взяли, що сина цього дня не було на могилі. Виходить ті, хто пішов із нею - МОЛОДЦІ. А всі інші - козли?
Зозулька до санько Показати IP 8 Липня 2013 15:07
Син був напередодні. Кореспондент "ВН" сама прийшла й написала про це. Ваші закиди - безпідставні.
приятель Показати IP 7 Липня 2013 20:05
Світлий був чоловік. Хай царствує. А щодо пам'яті, то якби всіх, хто вже там, поминав, то треба було б в Гаражджі цілий рік жити. Що від того зміниться? І до чого ці журналістькі підстьобки?
небайдужа Показати IP 7 Липня 2013 22:36
Світала пам"ять йому. А чого пам"ятника до цих пір не встановили?
Микола Показати IP 7 Липня 2013 23:42
Вчився з Валерієм Бєловим у Львівському університеті, потім - у Вищій партійній школі. Звичайно ж на факультеті журналістики. Він завжди запалював усіх своїм ентузіазмом, прагненням робити свою справу професійно. У журналістиці - це приклад віданності своїй професії. Пам'ятав і буду пам'ятати тебе, Валерію. Можливо десь там, з небес, ти вибираєш цікавий ракурс.
Зозулі Показати IP 8 Липня 2013 11:42
Якщо ти вирішила це організувати, то чому тебе не підтримали твої і його колеги з кіностудії - Боря Ревенко, який пригрів і використав Валерія в своїх цілях для написання сценаріїв, створення фільмів і на його горбі зробив з себе "міф великого кіноаматора",а потім вигнав його як собаку...з кіностудії. Совість мучить. На памятник, напевно прийдеться складатися творчим людям, якщо його дружини та діти до цих пір цього не зробили. Потрібно жити життям живих, а не мертвих, Світлано. Сама не зуміла організувати, а потім ще й підстьобуєш, що хтось тобі щось винен. В даному випадку прийти на кладовище. Всі, хто його знав в душі і серці памятають Валерія Бєлова, не роблячи "пафосно-траурного піару" та не вдаючи з себе жертв, що хтось їх не підтримав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus