USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помилки волинського бізнесу виправлятимуть автоматично

12 Березня 2014 10:31
Міністерством доходів і зборів України впроваджено нову послугу для платників податків, яка дозволить уникнути помилок під час формування податкової звітності, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

Цей новий сервіс Міндоходів своєчасно допоможе кожному платнику, що звітується в електронному форматі, уникнути помилок у звітності

Платники податків матимуть можливість виправити допущені помилки без застосування фінансових санкцій, - звертають увагу фахівці ГУ Міндоходів Волині.

Так, надіслана платником декларація з податку на додану вартість одразу ж проходить арифметичний контроль та співставлення даних з наявною інформацією у базах Міндоходів. У разі виявлення під час звірки ризиків, вони одразу ж формуються в електронне повідомлення та надсилаються платнику для самостійного коригування податкової звітності.

Такий обмін інформацією сприяє зниженню податкового тиску на платника податків та сприяє покращенню стосунків з легальним бізнесом, - наголошують у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Минсдох Показати IP 12 Березня 2014 10:50
Как это сообщение соотносится с этим? "В Україні офіційно ліквідували Міністерство доходів і зборів. Рішення було прийнято Кабінетом міністром 1 березня, але оприлюднено в суботу, 8 березня." Правая рука не знает, что делает левая?
Знаюча до Минсдох Показати IP 12 Березня 2014 11:54
У нас в країні така бюрократія, хоча і не в цьому навіть причина, що за одну мить навіть перейменування зробити неможливо. Тобто рішення прийняли, але тепер справа за документаціями, це ж цілий ланцюжок дій, тому ліквідували, тобто, перейменували, але це ще потребує документального підтвердження на місцях. Тому в Києві на папері так, а на місцях ще Міндоходи. На все свій час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus