USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спрощенці Волині стали більше сплачувати у бюджет

5 Березня 2014 09:42
Згідно з підсумками двох місяців підприємці-спрощенці Волині сплатили до місцевих бюджетів понад 22 мільйони гривень єдиного податку. Це на 2,9 мільйона гривень більше, як у січні-лютому торік, - інформує координаційно-моніторингове правління ГУ Міндоходів у Волинській області.

Аналітика свідчить, що позитивна динаміка щодо сплати єдиного податку – характерна ознака діяльності як підприємців-фізичних осіб, так і юридичних осіб.

Наприклад, протягом січня-лютого 2014 року підприємці-фізичні особи, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, поповнили скарбницю 17,7 мільйона гривень сплачених сум єдиного податку. Тим часом, підприємці -юридичні особи із категорії спрощенців сплатили за два місяці 4,3 мільйона гривень єдиного податку.

Таким чином, юридичні особи Волині, які користуються спрощеною системою оподаткування, збільшили відрахування з єдиного податку на 21,5% відсотка, а підприємці-фізичні особи – на 13,5 відсотка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 10:21
Невспіла нова влада прийти а як поперло :-):-):-):-):-):-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus