USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поранені волиняни – вже в Одесі, розшукують родичів двох постраждалих

25 Травня 2014 09:39
6 поранених бійців 51 ОМБ, які перебували у Донецьку та стали жертвами обстрілу блокпосту під Волновахою, відвезли в Одесу. Окрім того, родичі двох солдатів ще не відгукнулися, їх шукають.

«Дякуємо нашій санавіації, військовим лікарям, донецьким самообороні та волонтерам - це було вкрай не просто... так от, наші хлопці вже у Одеському шпиталі...», - пише в мережі активістка Наталія Соколова.

Список поранених:
1. Олексіюк Андрій, 1981 (Луцьк)
2. Ткачук Юрій 1992, (Ковель)
3. Іванчук Андрій (Горохів-Локачі?)
4. Вальчук Володимир (Нововолинськ, с. Бортнів)
5. Кропива Василь (Луцьк)
6. Матяш Віктор (Вінницька обл).

Хлопці під повною опікою одеських волонтерів та самооборони. Лікування - на найвищому рівні. Життю загрози немає, - ідеться у повідомленні.

«Прошу допомогти знайти контакти близьких Іванчука Андрія (Горохів-Локачі ?) та Кропиви Василя (Луцьк). родичі досі не вийшли з нами на зв’язок», - наголошує активістка. «Всім дякую за допомогу.. Це був дуже тяжкий день», - резюмує вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 10:00
"Дякуємо нашій санавіації, військовим лікарям, донецьким самообороні та волонтерам" - уточняю: тех, кого вы называете самообороной, мы называем ополченцами, т.е. нашу самооборону (в вашей терминологии) "ваши" называют сепаратистами.
Анонім до Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 11:53
Вы как всегда правы на все 100%
Ірина до Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 12:34
Ми дякуємо тим, хто допомагає зберегти життя нашим хлопцям, тим, хто не воює з українцями, тим, хто не розстрілює своїх братів, тим, хто не є нашими ворогами, тим, у кого з нами однакові прагнення на майбутнє: щоб наші діти жили у мирі і злагоді.
Ірина до Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 12:46
І не потрібно перекручувати факти: прихильники федералізації є насамперед зрадниками, тому що у майбутньому будуть просити прийняти їх до Росії. Чому не погоджуєтесь на децентралізацію влади?.. Правильно! Тому що вас не цікавить ні Україна, ні українці
оля до Ірина Показати IP 25 Травня 2014 13:45
Чому прихильники федералізації зрадники?От ваша хвалена і "зразкова" Німеччина теж федерація-і що живуть.Люди на сході не хочуть жити за правилами євреїв і ПС.
я до оля Показати IP 25 Травня 2014 19:19
А чому ж вони так її прагнуть? Аргументуйте, будь ласка. Як на мене, то децентралізація влади на даний час є оптимальним варіантом вирішення багатьох проблем нашої країни
Местный до оля Показати IP 25 Травня 2014 19:29
У Германии нету границ с агресивными имперскими странами - по этому федерализация не является предметом спекуляции и военно-политических игр
Яна до Дончанин Показати IP 25 Травня 2014 13:18
А от мене зовсім не цікавлять донецькі сайти, я навіть жодного з них назвати не можу. А ви з наших не вилазите-коментар на коментарі ! Вам немає чим зайнятись? Будуйте краще свою ДНР!!!
Местный до Яна Показати IP 25 Травня 2014 19:41
А дончанами здесь и не пахнет)))) Вот логически - зачем жителю крайнего востока нашей станы читать этот ресурс? Здесь либо месные (в большинстве своем) новости которые то и месных не всегда интересуют, либо репост более крупных национальных ресурсов. Информационная ценность для жителя любой другой области Украины практически нулевая. А вот потроллить - так это самое оно) Всегда думайте головой!
Анонім Показати IP 25 Травня 2014 15:59
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus