USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко не встиг: як мала спрацювати технологія піару на темі недоторканності

20 Липня 2017 11:57
У Раді вчора, 19 липня, зареєстрували законопроект про скасування депутатської недоторканності.

Свої підписи під документом №6773 поставили 158 народних депутатів. Тексту проекту закону про внесення відповідних змін до Конституції на сайті парламенту поки немає.

Відповідно до Конституції України, ініціювати зміну в неї може або президент, або не менше 150 депутатів, передає LB.UA.

У Раді вже є президентський законопроект (№1776) про скасування депутатської недоторканності, він також передбачає обмеження недоторканності суддів. Але цей законопроект не може бути винесений на розгляд, оскільки виникла юридична колізія у зв'язку з тим, що питання про недоторканність суддів було розв'язане у ході судової реформи. Відповідно, виникла необхідність у новому законопроекті про зміни до Конституції в частині скасування депутатської недоторканності.

Чинний президент мав намір звинуватити парламент у провалі з проведенням реформ та побудувати на цьому свою президентську кампанію, - вважає політолог Дмитро Корнійчук. Про це він написав у Facebook.

Експерт пояснив, що реєстрацією вищезгаданого законопроекту в парламенті, політичні опоненти Петра Порошенка забрали у чинного президента технологію піару на темі зняття депутатської недоторканності.

"За задумом політтехнологів Банкової, саме на деяких змінах до Конституції, які потребують покарати корупційний парламент, який сховався за недоторканністю, має будуватися президентська кампанія Порошенка. Така собі технологія «справедливий цар покарає зажерливих бояр».

ЧИТАТИ ЩЕ: Депутатська недоторканність: чому відео- та аудіодокази не мають сенсу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus