USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко в супермаркеті сфотографувався з чужими дітьми: реакція соцмереж

9 Грудня 2018 23:29
У мережі опублікували фото президента України Петра Порошенка, зроблене в одному із київських супермаркетів.

Знімок розмістив в Facebook український блогер Мирослав Олешко, який вже не раз «випадково» фотографує президента і його сім’ю в нарочито невимушеній обстановці, пише Страна.

«У неділю всі по супермаркетах», – сказано в повідомленні.

На фото зображений глава держави з дружиною Мариною Порошенко, які обіймають пару дітей.

Відзначимо, що в коментарях повідомили, що фото зроблено в супермаркеті «Фора».

Блогер Денис Гороховський дивується, що президент в магазині стоїть без продуктів і без візка, що підкреслює постановочний характер дійства.

"Розкажіть хто-небудь Пороху, що в супермаркетах люди використовують кошики або візки, куди складають покупки. А то тут сімейство не в курсі, мабуть, у них є для цього спеціально навчена людина, а вони тупо пофотографуватися приходять".
Те ж помітила і журналістка Олена Скидан: "«Портрет» знову в гастрономі і знову без авоськи і візка... невже за серветками зайшов«.
А деякі реагують на фото, опубліковане Мирославом Олешко, абсолютно однозначно. Мабуть, даються взнаки його минулі фото з президентом.

«У мене в стрічці з’явився Альошка, зазначений кимось із френдів. Здригнулася і негайно відфрендила нерозбірливого в зв’язках», – заявляє телеведуча Наталя Влащенко.
"Продукти з’їли до розрахунку на касі, розклали по кишенях або просто зайшли фото зробити для колгоспного піару?", – написав відомий юрист Андрій Портнов у себе в телеграм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
петро Показати IP 9 Грудня 2018 23:55
Олешко -сосунець рошена, він навіть не вартий уваги, щоб про нього в новинах розказувати
Andrew Показати IP 9 Грудня 2018 23:59
Ну, якби я фоткався в маркеті, то теж візок відставив з кадру.
Ага до Andrew Показати IP 10 Грудня 2018 00:25
А сумку жіночу і барсетку теж з кадру?
Новини Кремля Показати IP 10 Грудня 2018 00:17
Президент України Петро Порошенко прикупив у київському супермаркеті двох свіжих малюків на вечерю. МЗС Росії висловлює занепокоєння.
Вася Показати IP 10 Грудня 2018 09:07
Піариться перед виборами хоче на себе звернути увагу показати який він щедрий душевний і тд. Зараз війна воєнний стан запровадив люди з цінами і якістю скрізь і всього виживають а йому смішно і весело?!
ЯЯЯ Показати IP 10 Грудня 2018 09:08
А дівчинка так притулилась до Президента що не відірвати.
Навуходоносор Показати IP 10 Грудня 2018 13:06
"Дети - цветы жизни! Дарите девушкам цветы!" - видимо это будущий слоган на биг-бордах гаранта в его предстоящей избирательной кампании.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus