USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко змовився з Ахметовим – Саакашвілі

19 Серпня 2017 07:00
Екс-соратник Порошенка викрив його змову з найбільшим олігархом України.

Міхеїл Саакашвілі заявив на своїй сторінці в Facebook про змову Петра Порошенка з олігархом Рінатом Ахметовим.

Так, коментуючи купівлю останнім 25% акцій "Київенерго" та "Західенерго", він наголосив: половиною отриманих Ахметовим прав розпоряджатиметься президент, підкресливши водночас, що попереджав про можливість такої оборудки "ще кілька місяців тому" – "Я попереджав про це ще кілька місяців тому. Щоб ніхто не сумнівався, що частка Ахметова, в цьому прихопленому майні всього 50%, решта 50% – це Порошенка особисто".

Як повідомлялося раніше, державні акції "Київенерго" та "Західенерго" викупила компанія СКМ, яка належить олігарху Рінату Ахметову.

Цінні папери на аукціон виставив Фонд держмайна, повідомили у прес-службі СКМ.

За 25% акцій "Західенерго" заплатили 417,163 мільйонів гривень. Чверть акцій "Київенерго" коштували 759,633 мільйонів. Тож тепер структури Ахметова повністю контролюють компанії.

До слова, цього року Фонд держмайна оголосив масштабний розпродаж своїх цінних паперів у підприємствах, які виробляють електро- та теплоенергію. Зокрема, у липні на аукціони виставили державні акції восьми компаній. Головним акціонером у більшості з них вже був Рінат Ахметов.

На початку цього тижня, 16 серпня, він вже викупив державні акції "Донецькобленерго".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українка Показати IP 19 Серпня 2017 09:19
Хто такий Ахметов і усі олігархи, Україна знає і бачить. Їх усіх ненавидить народ це хворі люди і **************На що вони надіються, на чудо?
777 Показати IP 19 Серпня 2017 11:52
Цього не бачить тільки сліпий, прийде ще час. А Саакашвілі нехай спочатку в Грузії порядок наведе... Заробітчанин (гастробайтер)...
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 20 Серпня 2017 00:41
ПЕЦЯ ЛИПЕЦКИЙ! АЙ ДА МОЛОДЕЦЬ! ВСЕ ПРИБИРАЕ ДО РУК! ВСИМ НА ВСЕ НАПЛЮВАТИ! ДУЩУ ПРОДАЛИ ЗА ГРОШИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus