USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Постраждалому у ДТП Владиславу Андрушківу зібрали 32 тисячі гривень

29 Грудня 2016 11:55
Благодійний вечір «Подаруй надію» задля збору грошей на лікування потерпілого у ДТП учня правознавчого ліцею на вулиці Дубнівській Владислава Андрушківа організували в Луцьку.

Захід відбувся 27 грудня у Палаці культури, інформують в управлінні культури міськради.

Нагадаємо, Влад отримав важкі травми внаслідок ДТП 8 грудня у Луцьку. 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) скоїв наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігасвийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Вели концерт заступник директора з виховної роботи правознавчого ліцею Людмила Шурма та Олександр Марач.

У заході взяли участь народний артист України Василь Чепелюк, заслужений працівник культури України В’ячеслав Судима, чоловічий вокальний квартет «Акорд», гурт «Левит» церкви Христа-Спасистеля м. Луцька, чоловічий вокальний квартет «Luciano» інституту мистецтв СНУ ім. Лесі Українки, вихованці Луцької музичної школи №3 Остап Лук’янчук та Дарина Сенега, учні Луцького правознавчого ліцею Павло Сохацький, Дмитро Островець, Анна Климовець та Юлія Швець, зразковий ансамбль танцю «Волиняночка» та народний аматорський ансамбль танцю «Волинянка» Палацу культури міста Луцька.

Впродовж вечора ведучі дякували людям, які підтримують Владислава, та тим, хто бореться за його життя та здоров’я - колективу реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Усім небайдужим до долі Владислава подякував і директор правознавчого ліцею Анатолій Дудич, який повідомив, що за вечір вділося зібрати 32 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
V Показати IP 29 Грудня 2016 12:04
А в якому стані хлопчик зараз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus