USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Змінився порядок в'їзду до окупованого Криму

24 Вересня 2015 08:33
Порядок в'їзду до окупованого Криму і виїзду з нього трішки змінився. Зміни опубліковано 23 вересня на офіційному сайті у відповідній постанові Кабміну. Про це інформує УНІАН.

Нагадаємо, днями розпочалася "продуктова блокада" - кримські татари, Правий сектор та активісти з різних міст блокують вантажівки, які везуть товари в окупований Росією Крим.

У списку підстав для отримання дозволу на в'їзд для іноземців додалася низка причин. Серед них - проповідування релігійних віровчень, виконання релігійних обрядів чи задоволення релігійних потреб (виключно за клопотанням або за погодженням з Мінкультури), а також участь у заходах Меджлісу кримськотатарського народу. Для здійснення журналістської діяльності представники зарубіжних ЗМІ повинні отримувати спеціальний дозвіл за погодженням з Міністерством інформполітики України. Правозахисники, представники міжнародних урядових і неурядових організацій повинні узгодити свій візит з Міністерством закордонних справ.

Раніше повідомляли, що влада Російської Федерації організувала для польських підлітків поїздку в анексований Крим. При цьому польським школярам організували зустріч із представниками сепаратистської влади Криму. Директор Російсько-польського центру зазначив, що в документах підлітків не буде відміток про цей візит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus