USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пожежа в Кемерові: число жертв офіційно зменшили

20 Квітня 2018 14:53
У Росії після проведення всіх експертиз офіційно підтвердили меншу кількість жертв пожежі в торгово-розважальному центрі Зимова вишня в Кемерові.

Про це 20 квітня повідомляє «Кореспондент» з посиланням на прес-службу Слідчого комітету РФ.

Зокрема, за даними російських слідчих, під час пожежі в кемеровському ТРЦ загинули 60 осіб, а не 64, про які раніше повідомляли в МНС Росії.

Подібне коригування у відомстві зробили після того, як отримали висновки всіх генетичних експертиз у кримінальній справі про пожежу.

«Всі загиблі ідентифіковані, видано дозволи на поховання 37 осіб», - доповіла офіційний представник Слідчого комітету РФ Світлана Петренко.

За її словами, раніше за результатами впізнання родичам були видані дозволи на поховання 23 загиблих.

Нагадаємо, раніше в МНС Росії назвали попередню причину пожежі в ТЦ Зимова вишня в російському Кемерові.

Нагадаємо, пожежа у російському місті Кемерово у торговому центрі "Зимова вишня" спалахнула 25 березня. За словами очевидців, не спрацювала ні сигналізація, ні система оповіщення. За попередньою версією, вогонь спалахнув у дитячій батутній кімнаті, куди хтось із дітей приніс запальничку. Раніше повідомлялося, що внаслідок інциденту загинули 64 особи та 79 людей постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus