USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працює 13 бригад: на Волині латають ями на дорогах. Фото

26 Лютого 2021 16:37
У Волинській області на автодорогах державного значення розпочали ремонтні роботи.

Коливання температури повітря між плюсовими та мінусовими позначками та перезволоження дорожнього полотна призвели до утворення ямковості на багатьох ділянках шляхів, що чекають ремонту. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

У аварійних роботах задіяні сили і засоби всіх підрядних підприємств, які на договірних умовах надають послуги з експлуатаційного утримання автомобільних шляхів державного значення. На сьогодні це три дорожніх підприємства – ДП «Волинський облавтодор», ПрАТ «Ковельське ШБУ № 63» та ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

У п'ятницю, 26 лютого, на автошляхах працюють 13 бригад, всього ж підрядниками для таких робіт сформовано 24 ремонтні бригади.

Наразі працюють з органо-мінеральними сумішами, холодним асфальтобетоном та асфальтогранулятом. Із настанням сприятливіших погодних умов буде використовуватись гарячий асфальтобетон, наразі до запуску готуються три заводи з його виготовлення.

З початку поточного року на автошляхах державного значення області ліквідовано близько 1 800 м2 ямковості, у тому числі упродовж нинішнього тижня – на площі понад 700 м2.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає учасників дорожнього руху з розумінням ставитися до тимчасових незручностей, що виникають в місцях проведення аварійних робіт, а також неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, зважати на знаки обмеження швидкості руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 26 Лютого 2021 16:48
де захисні окуляри та навушки працівника з відбійним молотком?
Лучанин до Анонім Показати IP 26 Лютого 2021 17:20
в коробочці, бережно замотані в шматочку. начальство премію зріже якщо будуть хоч трохи подряпані!!!
Сергій Показати IP 26 Лютого 2021 19:18
Ще їм віника в руки, щоб прибирали за собою те каміння, яке псує лако-фарбове покриття автомобілів, а хто більш "везучий", попадає на більші гроші, на заміну лобового.
007 Показати IP 26 Лютого 2021 22:26
Як завжди в болото ... Та ще й після себе каміння не прибирають , просто викинули гроші коту під хвіст
Да Показати IP 26 Лютого 2021 22:37
Да, бачив, латають ями на дорогах. Прямо в воду той асфальт засипають. А вартість того ремонту захмарна.
Джек Показати IP 27 Лютого 2021 10:21
ЛАТАЮТЬ ЩО???ДОРОГУ???ВОНА В НАС ЩО, Є?Луцьк повністю перестиляти треба
Анонім Показати IP 27 Лютого 2021 12:11
У країнах, де середньорічна температура низька і зима супроводжується опадами і ожеледицею, пристрій дорожнього полотна з функцією підігріву дозволяє знизити кількість травм і підвищити комфорт пішохідного та автомобільного руху.Так, в список країн, що будують дорожнє полотно з підігрівом, входять: Канада;США;Фінляндія;Норвегія;Ісландія;Японія.Проте, будівництво доріг з підігрівом асфальту починає практикуватися комерційними структурами і суб'єктами ЖКГ, які бажають вирішити проблему ожеледиці та травматизму хоча б на своїй приватній території. Деякі тротуари столиць пострадянських країн вже довгий час за прикладом норвезької столиці обладнані підігрівом, який забезпечують прокладені під покриттям труби гарячого водопостачання.
Дэд Показати IP 27 Лютого 2021 23:31
Не...уя вони не латають, дорога як була така такі залишилась
1111 Показати IP 28 Лютого 2021 07:36
в нас теж е дороги з підігрівом де теплотраси гріє суперово
????? Показати IP 28 Лютого 2021 17:43
Присвячується диванним критикам і працівникам! Хай Бог Вам пошле стільки здоровя скільки правди в Ваших словах. Краще всуньте свого носа в розумну книжку або приділіть увагу дітям чи дружині чи до церкви сходіть. Як латати, чим латати, де латати і в яку пору є на те керівництво. Як можна писати незнаючи ситуації внутрішньо. Або краще приходьте на дорогу і допомагайте працівникам. Недорого, може 5000 тис.грн з/п в місяць получите. А саме головне що Ви точно будете робити якісно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus