USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівники луцьких ринків хочуть вихідний в неділю

11 Листопада 2015 11:14
На місцевому сайті електронних петицій розмістили прохання про надання вихідного дня у неділю для працівників ринків, - повідомляє ВолиньPost.

"Неодноразово чув про бажання від працівників ринку, щоб неділя була вихідним днем. "В нас також є сімї, ми хочемо, як і всі відпочити. Якщо правильно спланувати свій час все необхідне на ринках можна придбати і в суботу, або ж інші дні. Зрештою, ми хотіли б спокійно відвідати храм, щоб помолитися". Досвід сусідів-європейців показує, що це можливо і реально. Вся громада міста тільки виграє, прийнявши таке рішення. Підтримайте. Допоможіть працівникам ринків Луцька отримати законний вихідний день. Поширте в соціальних мережах, особливо друзям, працівникам ринку... Треба 300 голосів!", - йдеться у петиції.

Наразі петиція набрала 7 голосів із потрібних 300.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКА АЛЬТЕРНАТИВА ЦЕНТРАЛЬНОМУ РИНКУ В ЛУЦЬКУ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Як Показати IP 11 Листопада 2015 11:23
цікаво, як можна спланувати свій час "в інші дні" коли парацюєш з 9 до18.00, а діти в школі навчаються до обіду, а ринки працюють до 16.00, а субота зазвичай цілком зайнята домашніми справами. Ні, ви звичайно маєте право на вихідний в неділю, але значну частину покупців втратите. Можна ж не закриватись зовсім в вихідний, а підміняти одне одного, як це роблять в магазинах, але як то кажуть діло ваше, а вибір де купувати зараз є, не буде працювати ринок в неділю - підніметься виручка в торгових центрах, які свого не упустять.
Сем до Як Показати IP 11 Листопада 2015 13:16
Це продавці хочуть вихідний. Ринок працюватиме. Контейнери будуть відкритими, й беріть, що хочете.
петінг до Як Показати IP 11 Листопада 2015 17:59
петіцій.ніхто там не хоче вихідного..мало хто при памяті бо розуміє що в неділю основна виручка.ТО НАВІЩО ПОДІБНЕ РЕГІСТРУЄТЬСЯ.пстаранно пускають слухі що як не вибируть Романюка то закриють і центральний і варшавський ринок..РОМАНЮК-СПАСЄНІЄ. тема горгута-романюка та петі ткачука (основий бппіст міськради) вже пару років гібридно використовує первісні страхи-є горгут є робота.плати і не думай за що і кому.на кону міліони в місяць чистими .тільки по варшавці-60 грн.кв.м помнож на коефіцієнт інфляції за рік (див.новий договір з горгутом) і одержиш суму як в сусідньому тц" варшавський"..тільки платимо за послуги..розумієте про які гроші йдеться..ЧОГО НІХТО НЕ ЗАРЕГІСТРУЄ ПЕТИЦІЮ ВСЕ ТЕПЛОЕНЕРГО ТОМУЖ КОНТИНІУМУ безоплатно (як відому котельню)..певен вона б тоже набрала триста.за день..угорєла баба ійовенка вже не раз шептала про ту неділю..багато років назад..і раз в рік коли тре (горгутам) ця тєма вспливає..памятаєте інтерв'ю камсамольця Романюка про міст ..як він там пояснив що підприємці без горгута не зможуть платити ..не захочуть..а так є горгут всьо чікі пікі..а міст то мав добудовувавти власник привоза-смоленг енд башкалєнко. а з другої сторни караванщик.коли з аверса спитали (без фамілій) чого мол договір з містом цих підприємців не блюдеться а гроші "дає" горгут.то був отвєт що один зразок договора пропав а другий був підтертий коректором в міськраді..підтертий коректором.4 міліона гривень ..сім років назад..такщо шановні думайте головою..або вами в котре підитруться..через коректорів але повзрослому..
ВВВ Показати IP 11 Листопада 2015 11:26
а потім будуть нити чому їм на хліб не хватає і піднімати ціни. тоді хай в будні працюють до 7-8 вечора, щоб люди після роботи могли скупитися.
Анонім Показати IP 11 Листопада 2015 11:31
Хай порт сіті закриють вони взагалі без вихідних працюють
А до Анонім Показати IP 11 Листопада 2015 12:09
порт сіті не просять щоб їх закрили на вихідні і не возмущаються з цього приводу
Толік Показати IP 11 Листопада 2015 11:34
Якщо вихідний у неділю то коли людям на ринок ходити ? В суботу на дачі домашній поут а в неділю в церкву і на ринок. А на ринку усі ж в церкву кожну неділю не ходять і церква вранці з 7.00 а потім на ринок до 15 і відпочивайте і ще й в понеділок відпочинок. А прості громадяни на рооті до 18-19.00 то що нам легко?
Лучанка Показати IP 11 Листопада 2015 11:37
Та хай не працюють. Для чого дозвіл місцевої ради? Самі з ключами від контейнеру справитися не можете ? Чи якщо в менш втомлений сусід по контейнеру буде заробляти, то жаба душить?Це ж їх власні гроші. Не треба заробляти -відпочивайте.
От до Лучанка Показати IP 11 Листопада 2015 12:14
саме так, що душить жаба))), що в той час як один торговець буде в церкві молитись чи дефілювати з сім"єю по парку, то інший в цей час отримуватиме виручку від продажу, та яке ж поліщуцьке серце це витримає?!)), а отже заборонити працювати всім.
Анонім до Лучанка Показати IP 11 Листопада 2015 16:14
100% правда!!! Сама працюю на ринку. Я ніколи не закриюсь в неділю- самий торговий день, коли іде тройна каса. А з грошима і на душі веселіше. Не вийти можна вівторок, середа- глухі дні. Хто не хоче-хай не торгують, а ми будем.
111 Показати IP 11 Листопада 2015 11:38
Вихід є - працювати в будні по 8 год, а не по 5, як це за звичай на ринку. І купити їхній товар можна буде після роботи
Ой до 111 Показати IP 11 Листопада 2015 12:21
в кого є сила і бажання пертися по їхній товар після роботи, якщо це не по дорозі додому? після роботи всіх чекає "друга зміна" біля плити, уроки з дітьми і таке інше. Прийнятний і зручний день для походів на ринок - неділя, коли можна не поспішаючи вийти і спокійно щось вибрати собі чи дітям, але не хочуть працювати, то й не треба, зараз, якщо захотіти, то можна і в інтернеті придбати за нормальну ціну, і магазини вже є прийнятними цінами. Дістали вже всі з своїми заскоками.
Ностра до Ой Показати IP 11 Листопада 2015 22:19
Може, досить працівників ринків за дурнів тримати? Вони мають шестиденний робочий тиждень, і з шести днів чотири дні стоять даремно. Зате в неділю приходять додому, як вичавлені лимони. Діти не доглянуті, куми, брати-сестри, друзі та однокласники давно звикли відпочивати у неділю без нашої участі, вже й не дзвонять... Можна ж зробити п'ятиденку. Зменшаться місячні витрати на маршрутку (що актуально для продавців) та на обіди. Працювати впродовж будніх днів хочеться ПРОДУКТИВНО. А жити хочеться як люди, а не як негри на плантації. І так ні лікарняних, ні відпусток, і пенсія в майбутньому (на 5 років пізніше для жінок) - 925 гривень, якщо не помиляюсь...
хочіца до Ностра Показати IP 11 Листопада 2015 23:06
в міськраду..хочіца начальником..ви не на привязі-йдіть..вообщє хто це пише..ПРОДУКТИВНО..ПРАЦІВНИКИ РИНКУ ТО ГОРГУТ І КО..всі решту або підприємці або продавці підприємців..кожен продавець може міняти місце роботи та роботодавця..кожен підприємець коли вже так устав може не виходити в любий день..продавцеві складніше..ібо неробоча неділя тіко в буфеті міськради..і то коли ділігацій немає..хто продає в неділю свічки в церківі той тоже грішник?йдіть всі начальниками ніхто не забороняє..але єнта друга історія..гібридная..ніталі Йовенко?чого три дні підряд мусолиться тєма ринків-старий.варшавскій.валютчикі з квіткарями біля цума-а патому що або гаспідарник або прощай вєчна власть горгута..а вам смоктущім багато не тре..пастоять біля тєла начальника..добрий взгляд його..ну й отдальонна але перспектива поруководить оффіціяльно на старості..вот і биків баламутиш..
Ностра до хочіца Показати IP 14 Листопада 2015 16:43
Може досить за мною ходити по п'ятах з сайту на сайт і публікувати свою нав'язливу ідею, що хтось хоче в начальники. Я проста людина і все життя працювала руками. Іншого не хочу. Люблю свою роботу, люблю спілкування, але спілкування предметне. Відчепіться зі своїми дурницями.
Анонім до Ностра Показати IP 11 Листопада 2015 23:49
Робота на ринку не влаштовує-ніхто не тримає. Ідіть на Шуберт-там справжня праця. Ринок порівняно з заводом - дитячий садочок.
Вибір до Ностра Показати IP 13 Листопада 2015 15:56
Ну так ідіть в офіс, а не в торговлю раз так втомлюютесь і не влаштовує графік! І будете мати зарплату 2000, зато пятиденний робочий тиждень. А то і відпочивати хочеться і заробляти щоб на хліб з ікрою вистачало і покупцям хамити не забуваєте! А про дітей недоглянутих взагалі безглуздя: ми працюємо з 9 до 18 і все встигаємо, а Ви після 15-16 домашню роботу поробити не можете..
Ностра до Вибір Показати IP 14 Листопада 2015 16:46
Українцям не треба поліпшення умов роботи? Я правильно зрозуміла? І на Шуберті не треба, і на КРЗ...
Вибір до Ностра Показати IP 15 Листопада 2015 10:27
Я про те, що якщо я не хочу бачити крові і внутрішніх органів на роботі, не йду хірургом, не бажаю нічних змін - не йду в пожежники чи в поліцейські. Тому якщо хочу відпочивати в неділю - не займаюся торгівлею. Це не умови праці, це потреби професії, яку я можу вибрати сама.
11 Показати IP 11 Листопада 2015 11:40
то з таким успіхом потихеньку привчать людей до супермаркетів..і можна буде переносити старий ринок на ГПЗ
ДФСУ Показати IP 11 Листопада 2015 12:03
Звичайно ми підтриму£м таке рішення.
яна Показати IP 11 Листопада 2015 12:05
У багатьох містах, в тому числі і в Києві, люди ідуть з роботи і закупляються на ринках.
луцкий Показати IP 11 Листопада 2015 12:18
та это специально чтобы рынки задушить делают.... кто же в воскресенье хочет отдыхать? как раз люди идут
вірна до луцкий Показати IP 11 Листопада 2015 18:04
думка..це розкручується перед перевиборами.камсамольський секретар луцька помагав камсамольському секретарьові ківерцівщини..хай не безвозмєздно..зараз настав час для одного і другого.час Х..чи це буде час ікс чи час (х...) який триває в нас дякуючи їхнім старанням..раз в пять років залежить від нас..кому пох.. не йдіть..
луцкий Показати IP 11 Листопада 2015 12:29
и как много вдруг статей о рынках появилось... ну полюбому есть лица заинтересованные...
Ганна Показати IP 11 Листопада 2015 12:46
Дуже добре щоб був вихідний. І немає чого після церкви нести Божу благодать на ринок. Несіть її в домашній храм і відпочивайте. Усі країни Прибалтики та й наші сусідні давно не працюють на ринках навіть продуктові працюють до обіду.
Ностра до Ганна Показати IP 11 Листопада 2015 22:43
Вірно. Коли у Польщі 1997 року сталася повінь, наші земляки їздили туди відбудовувати зруйнованє і працювали й у неділю також. А самі поляки під час стихійного лиха - по неділях до костелу ходили і в неділю нічогісінько не відбудовували! Видно, Господь їм допомагав у інший спосіб - давав сили не впадати у відчай і укріпити дух свій.
ага до Ностра Показати IP 12 Листопада 2015 11:55
а до церкви на чому будете добиратись?їсти наперед купляти..вулиці підмітати наймете узбєків?світло виключим,воду також...агов,кіріловци?со там..бороди відростили до пупа?
Ностра до ага Показати IP 14 Листопада 2015 16:51
Не рівняйте звичайну роботу до транспорту, медицини і аварійних служб.
Вибір до Ностра Показати IP 15 Листопада 2015 10:31
А чому це? В них і зарплата поменше ніж в багатьох торгівельників . Ще й графік роботи підкачав. Може хай теж відпочинуть?
Читаючий Показати IP 11 Листопада 2015 13:18
А може службу в церкві перенести на понеділок :)
А до Читаючий Показати IP 11 Листопада 2015 15:24
що в церквах по понеділках служба не правиться? Свято-Троїцький собор відчинений щоденно, як і церква навпроти 4 гімназії, та й інші церкви, в яких служби щодня, напевно в місті є. До церкви потрібно йти тоді, коли щиро духовно готовий до цього, коли душа цього прагне, а це не обов"язково співпадає з неділею чи святом, а не перетворювати відвідини церкви на чергову показушну обязаловку - прийти неодмінно в неділю і оглядати всіх навколо, хто в чому одягнений, та чи в хустках, та ще щось в тому ж руслі, таких прихожанок - злобних бабок і тіток вистачає, в будні дні, до речі, їх здебільшого не має,
Анонім до А Показати IP 11 Листопада 2015 23:52
А ми не ходим в церкву, тільки по великих святах і то не кожен раз.
до чого до Анонім Показати IP 12 Листопада 2015 12:00
тут церква....таваріщі в неї почали ходити від кравчука льоні..вона їм частково партію тзамінила,сплотіла,надєжду дала..але навіть там вони залишаютьтся товаріщами..і багато батюшок" каноніческіх" ведуть їх по тому руслу..приятна бачити не прихожан а бездумних таваріщєй..священники вони з мирського світу прийшли..хто зумів побороти в собі страсті мордасті...а хто роздмухав..
Анонім Показати IP 11 Листопада 2015 14:18
Кожний вільно робить свій вибір .куда йому іти і що робити. Хто не хоче іти . Ніхто йому не забороняє.
кент Показати IP 11 Листопада 2015 16:45
заради інтересу. Є міста в Україні, де базари по неділях закриті?
може до кент Показати IP 11 Листопада 2015 18:26
в Ватікані.це не логічно і брєдово..але логічно для опущенного пролетарского ватника який стяг поміняв на біблію але в душі ііліч святий і борецца з кулакімі..буржуа то начальнікі-вони від бога..а кулак він рядом.так товаріщ?
Продавець Показати IP 11 Листопада 2015 18:26
Яке відношення до працівників ринків має приватний ріелтор Володимир Редкач - автор петиції??? Нехай візьме папірець і прийде збирати підписи до продавців на ринки. Я би йому непозаздрив.
він до Продавець Показати IP 11 Листопада 2015 18:40
працює на дирехтора ринку. дирехтор хце (крім того щоб на нього дивились як курви на стометровці) протянути друга..без нього дирехтор не зможе мати в нєволє покірних пару тисяч халопов..вьо правильно.зарегістрував працівник ринку а не підприємець чи продавец..
124 Показати IP 12 Листопада 2015 00:32
гарний варіант вирішення проблеми
НАТАЛІЯ Показати IP 11 Квітня 2016 12:02
Доброго дня! Допоможіть будь -ласка знайти пакет з дитячими речами загубила у неділю 10 квітня сім’я з Любешова. тел. 0962198033 якщо щось знаєте зателефонуйте. В пакеті була дівчача жовта курточка 116-112, хлопчача синя 130-134. дівчачі джинси і лосіни з кольоровими губами. Завчасно дякую за Вашу допоможу. Будьте небайдужими ми ж всі українці повинні допомагати один одному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus