USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Права волинських собак захищають в суді

8 Травня 2013 18:45
Ковельська прокуратура через суд вимагає від виконкому Ковеля скасувати пункт 3 рішення про відлов та евтаназію бродячих тварин, - повідомляє Під прицілом.

Сьогодні, 8-ого травня у Волинському окружному адміністративному суді відкрили кримінальне провадження у справі за позовом ковельського міжрайонного прокурора до Ковельської міськради про визнання протиправним та скасування пункту 3 рішення виконавчого комітету Ковельської міськради № 227 від 20 серпня 2008 року «Про проведення спеціальних заходів по виловленню і евтаназії бездомних тварин».
Зокрема, ковельська міжрайонна прокуратура провела перевірку дотримання вимог ЗУ «Про захист тварин від жорстокого поводження» .

Під час перевірки встановили, що рішення виконавчого комітету, згідно якого відновили роботу з відлову й умертвіння бездомних тварин та дозволили проводити ці заходи в місцях скупчення тварин з 5 до 7 години ранку, не відповідає вимогам чинного законодавства.
Як зазначає прес-служба прокуратури Волинської області, процедуру евтаназії дозволено законом проводити лише методами, що виключають передсмертні страждання тварин та у спеціально обладнаному приміщенні.

Таким чином міжрайонна прокуратура внесла Ковельському міському голові подання з вимогою скасувати незаконне рішення виконавчого комітету міськради.

Вочевидь, очільник міста не підтримав це подання, оскільки ковельський міськрайонний прокурор звернувся з відповідним позовом у Волинський окружний адміністративний суд, згідно до чого відкрили провадження у адміністративній справі.
Тим чином, суд ухвалив зобов'язати відповідача до 15 квітня цього року, у разі непогодження з позовом, надати письмові заперечення і всі матеріали по цьому питанні. А справа розглядатиметься та вирішуватиметься суддею одноособово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Шарікофф Показати IP 8 Травня 2013 22:12
Пропоную їм (собакам) почіпляти георгієвскія лєнточкі.
георгієвскія лєнточка Показати IP 8 Травня 2013 23:12
Шарікофф це так мило з вашої сторони, але собакі не такі дурні, як усі ті хохли, що мене натягнуть 9-го Мая)))) До речі, про мене ще кажуть, що я схожа на колорадського жука....
Александр Показати IP 8 Травня 2013 23:27
Надо же! Видать не только Шарику провели пересадку гипофиза и семенных желез...
шарікофф до Александр Показати IP 9 Травня 2013 09:26
"Жєлєзи" у мене будь-будь - баби задоволені. Не те що у вічно п"яних і обісцяних "гєоргієносців".
Александр до шарікофф Показати IP 9 Травня 2013 11:18
Бабы жутко рады, что у вас проблемы только с гипофизом. Гордитесь!
Татьяна до шарікофф Показати IP 21 Червня 2013 15:56
Мнда....У господина ШарикоФФа гипофезом и не пахло с рождения..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus