USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правоохоронці понад місяць не можуть знайти, хто кинув гранату біля «Опери»

2 Листопада 2016 22:52
Розслідування, яке розпочали через вибух гранати поблизу ТЦ "Гранд Волинь", досі триває.

Про це повідомили у Слідчому управлінні ГУ НП у Волинській області у відповідь на запит видання "Конкурент".

Відповідь датована 1 листопада 2016 року.

Правоохоронці повідомляють, що відомості про інцидент було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 вересня і розпочато кримінальне провадження. Тим не менше, винних досі не знайшли.

"На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) дії на встановлення осіб, причетних до вчинення даного злочину, джерела походження вибухового пристрою, причини його детонації. Призначені і проводяться судові експертизи вибухових речовин, продуктів вибуху та пострілу, балістичні експертизи, техніко-криміналістичні експертизи, експертизи комплексного дослідження транспортного засобу та ряд інших судових експертиз з метою розкриття цих злочинів", – сказано у відповіді Слідчого управління.


Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в ніч на 19 вересня поблизу ТЦ «Гранд Волинь» пролунав вибух. Під автомобілем «Лексус» вибухнула граната Ф-1. Отримали механічні пошкодження ще чотири автомобілі. В поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна).

Натомість, як повідомляли ЗМІ, вибух став результатом необережного поводження зі зброєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Проходив поруч... Показати IP 3 Листопада 2016 07:46
Знайомі нотки з минулого.... Нова поліція починає потрошку входити в колію своїх попередників :) Всі все знають, одна поліція як завжди нічого не чула, не бачила, і не здогадується. Був би че якийсь простий трудяга, вже б давно закрили
Мвс Показати IP 3 Листопада 2016 08:03
А хтось сумнівався що так буде,корупція рулить,бабло решає всьо.
Удо Показати IP 3 Листопада 2016 08:09
То ж писали що там все зрозуміло,кинув по необережності(ну нам же можна носити гранати)а ви журналісти(якщо вас так можна назвати) пишете х*рню ,боїтеся щось резонансне написати.
правда Показати IP 3 Листопада 2016 10:36
канєшно не знайдуть ...
123 Показати IP 3 Листопада 2016 10:43
полиция ищет? найти не может. Не может потому что не хочет!
456 до 123 Показати IP 3 Листопада 2016 12:13
Ісчет, ісчет! Патаму чта! ЧВР - чемадан, вакзал, расия!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus