USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правий сектор на Волині перешкодив розкраданню будматеріалів

18 Квітня 2014 21:49
Робітників, які вивозили будматеріали зі складів ДСНС, що у селі Забороль Луцького району, затримали представники Правого сектора.

Сьогодні, 18 квітня, на території колишньої військової частини неподалік табору «Ровесник», місцеві мешканці виявили, що невідомі, за допомогою крану та вантажівки «розбирають частину та вантажать будматеріали». Про це вони повідомили бійцям Правого сектора, які прибули на місце події.

У робітників поцікавилися, хто їм доручив це робити. Ті відповіли, що доручення дав якийсь Юрій. Чоловіка викликали на місце події, де він продемонстрував представникам Правого сектора прострочену накладну за 21 березня, згідно із якою він має право перевозити будматеріали. Оригінальність документу викликала сумнів у активістів, до того ж жодних інших документів у чоловіка не виявилося. Він, мовляв, усно домовився із працівниками. Також Юрій стверджував, що саме працівники Управління ДСНС просили його перевезти ці будматеріали звідси у Рожище на базу ДСНС. Невдовзі на місце події прибув начальник відділу ресурсного забезпечення УДСНС України у Волинській області Сергій Клєц, який підтвердив усну домовленість із чоловіком. Однак, жодних укладених контрактів із виконавцями робіт він показати не зміг.

Згідно з попередньою інформацією Правого сектора, ці будматеріали по декілька разів перепродувалися із рук в руки. Так, сюди напередодні приїздив невідомий, який назвався Андрієм. Він, нібито, продавав будматеріали іншому чоловікові. Вищевказаний Юрій, сьогодні, за допомогою техніки, намагався вивезти будматеріали, показуючи прострочену накладну. Таким чином,зі слів активістів Правого сектора, встановити справжнього власника будматеріалів непросто.



Робітники розповіли представникам Правого сектора, що працюють на цій території вже впродовж трьох місяців, отримуючи за це кошти від підприємця Юрія. Втім, представник УДСНС стверджує, що наразі не платив підприємцеві за виконану роботу, оскільки, досі немає контракту. Водночас він дозволив працівникам розбирати будівлі. Підприємця надзвичайники попросили допомогти із перевезенням бетонних плит, оскільки у них немає такої технічної можливості. У березні, у день, на який була виписана накладна, бетонних панелей на місці не виявили, а зараз, вони, мовляв, «знайшлися». Розрахуватися з підприємцем за виконані роботи представник УДСНС обіцяє після завершення робіт.

«Договір у нас готовий, але поки не підписаний. Наша юрист договір підготувала. Чоловік мав завезти панелі нам у Рожище на склади», - пояснив полковник ДСНС Сергій Клєц. Варто зазначити, що він чомусь дуже неохоче назвав своє ім’я представникам ЗМІ, спочатку відмовляючись представитися, хоча й був одягнений у форму ДСНС із погонами.



З його слів, він, приїхавши на місце інциденту, не взяв із собою усіх наявних документів, решта яких зберігається у бухгалтерії аварійно-рятувального загону. Він розповів, що територію колишньої військової частини, що нині, як матеріально-технічний склад, підпорядковується Управлінню ДСНС, наразі ніхто не охороняє, тому що надзвичайникам скоротили штат. Полковник запевнив, що, отримавши вказівку з міністерства про скорочення, надзвичайники вирішили вивезти усе майно на зберігання у інші частини та продемонстрував документ про списання будівель від 2007 року.

Представники Правого сектора висловили зауваження представнику ДСНС, який, через те, що договір досі не укладений, дає змогу матеріалам «зникати». Адже перевірити, чи на законних підставах вивозять будматеріали, які є власністю УДСНС, непросто. Своєю чергою, Сергій Клєц пообіцяв «усунути нюанси».

На місці події працюють правоохоронці, свідчення яким дають учасники інциденту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Ігор Показати IP 18 Квітня 2014 21:56
коментар було видалено
левое яйцо Показати IP 18 Квітня 2014 22:30
а чому вони морди досі ховають і ще не в арміі??
Тарас до левое яйцо Показати IP 18 Квітня 2014 22:54
Тому, що сцикуни і вовати на Донбас вони не поїдуть
ай да я) до левое яйцо Показати IP 19 Квітня 2014 04:31
А чому ти пишеш цей коментарій сидячи дома в теплі і затишку? Займись ділом! Якщо хочеш мати незалежну Україну!
Лучанин до ай да я) Показати IP 19 Квітня 2014 09:11
Вже блінпо незалежались та на воювали 1) Крим про...рали, 2) східну Україну ближчим часом також проср..мо, 3) газ до 2017 року подорожчає у 4-ри рази (http://tsn.ua/groshi/cini-na-gaz-dlya-ukrayinciv-protyagom-troh-rokiv-pidvischat-v-chotiri-razi-346163.html), 4) і міліцію і армію попустили нижче плінтуса; 5) медикаменти подорожчали на 50 %, 6)на продукти харчування 30-40% 7) зарплата у низ на 30%; 8) нафтопродукти на 30 - 40 % .....і це тільки початок.....далі буде ще веселіше. Одним словом таку антикризовий план нової влади можна назвати коротко - "план виходу з кризи еліти України за допомогою антисоціального геноциду 2014 р."
Анонім до левое яйцо Показати IP 19 Квітня 2014 04:35
А щоб тобі була робота - по*рати в комментах.
Creative до левое яйцо Показати IP 19 Квітня 2014 04:41
Для дятлів таких як ти поясюню ПС це нинішні Герої! а справжнім героям не потрібен піар ,на відміну від наших політиків які за рахунок ,євро майдану ,та Небесної сотні яка пролила свою кров за ради України ,роблять собі рекламу .Тому і лице прикривають щоб не було реклами .
свідок до Creative Показати IP 19 Квітня 2014 11:15
Самі ж вкрали- самі ж і знайшли, для піару, діють як ПОПЄРЄДНІКІ, зі зброєю погрозами і т. д.
))) до левое яйцо Показати IP 19 Квітня 2014 13:24
бачите, скільки кірпічей їм на голови дурні попадало. таких у військо не беруть, там своїх дубів хватаєт.
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2014 22:34
Той підприємець - то Юра Потрапелюк. Він торгує вживаними будівельними матеріалами. Моя версія - він в долі з полковником ДСНС і розкрадають держмайно, яке нікому зараз не треба. А зараз заднім числом зварганять контракт, заплатять один одному пару грн. і комар носа не підточить.
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2014 22:43
ну вже зовсім надоїли ці мудаки з ПС. А що на його морді пов'язка робить? от вам їх слово про не надягання на свої дурні голови масок і т.п.. До речі редакція ВН, скажіть а де ви взяли що накладна прострочена? Я дивлюся ваші новини, в наслідок пропіарювання ПС, стали жовтою пресою. Позорисько.
Kat до Лучанин Показати IP 18 Квітня 2014 23:12
Якраз через те, що ЗМІ мовчать і не пишуть про те, як тирять залишки державного майна ми й опинилися в такій ситуації. ВН - молотки. Не бояться нікого і пишуть і добре і погане, тобто правду. Нещодавно почав вас читати і кожен день дивуєте приємно
Суслік до Лучанин Показати IP 19 Квітня 2014 04:19
Кажи правду надоїли бо ти па**юка жив нечесно і тобі хвіст прижали от ти і слиниш мудачок. Нарахунок накладної ти що читати невмієш уважніше читай ду*ню неосвідчений.
Інтелектуал до Лучанин Показати IP 19 Квітня 2014 04:43
Мовчавби ти а то сам не розумієш,що пишеш мо*да в тебе яка зажралась і від безділля пише тупі коменти і тепер подумай хто мудак !...
Лучанин до Інтелектуал Показати IP 19 Квітня 2014 09:15
хто, хто? Ти. Бо дивлюсь, як ти пишеш. Явно не інтелектуал.
Анонім до Інтелектуал Показати IP 19 Квітня 2014 19:17
Будь-ласка, давайте без образ. Якщо у Вас є заперечення на пост Лучанина - аргументуйте фактами в чому з ним не згодні. В іншому випадку саме Ви не знаєте про що пишете, а пост Ваш замовний.
Гвинт Показати IP 18 Квітня 2014 23:01
Скільки ж панелей проковтнуло те Пузо?
Любі свині Показати IP 18 Квітня 2014 23:09
А як на мене ПС молодці! І не махновщина це - міліцію викликали... А "огнєтушитель"- полковнік з баригою видно точно вкрали те майно. А тим дописувачам що проти ПС скажу - хлопці з ПС хоть щось роблять. А ви сцикуни тільки на клавіатурі бацаєте... Як в прислів"ї - " Пью, курю и неженат - Правый Сектор виноват!!!"
селюк Показати IP 19 Квітня 2014 00:30
а чому правий сектор, номера своїх авто позакривали чорними пакетами??? як вони такі "пРАВІ" (фото 3),
Анонім до селюк Показати IP 19 Квітня 2014 00:34
а де ж ті хлопці з ПС були як Крим забирали, і чому вони не на Донбасі зараз а в теплому ліжку гріють жопи біля жінок???????
почни з себе до Анонім Показати IP 19 Квітня 2014 04:15
ти напевне пишеш із окопа ))))
громадянин до Анонім Показати IP 19 Квітня 2014 19:21
Крим здали не ми(ПС), а "Головний КАМАНДУВАЧ(губошльоп)"!!! А з рештою, то нехай кожен мойша бере в руки автомат та іде на передову!!! Я за цих "пузатих" за просто так підживлювати землю не бажаю! В Криму залишилися багатьох дачки на березі моря. В тому числі і нашого мера Романюка...
Микола Показати IP 19 Квітня 2014 00:44
ото пожежник ряху напхав. колись з нас збив за ефіг 300 доларів. і довелось платити собаці.
І так все розібрали Показати IP 19 Квітня 2014 01:24
Ганьба! В Білорусі кожен об'єкт під охороною, а в нас прокуратура сліпа... скоро школи по-розбирають.
Людина Показати IP 19 Квітня 2014 01:28
кругом всі чекають шо все повернетеся, і далі замажемо, поділимось... ПС давай мочи!!!
Чистокровка Показати IP 19 Квітня 2014 04:08
Всі "диванні революціонери", які тільки можуть сидіти за компом і смердіти про Правий Сектор ідіть куди подалі! Хлопці з Правого Сектору це єдині, хто щось робить в нашій країні. Єдині люди, які на добровільних засадах намагаються розбудовувати Українську державу! Вони перші, хто піде в бій за свою ідею, за свою націю, за свій народ! Хлопці тримайтесь! Удачі в вашій нелегкій роботі! Ми в вас віримо!!!
Andrey Показати IP 19 Квітня 2014 04:13
Як би кожен зробив би хочаб частину того що зробив правий сектор для Луцька та України ,наша країна не булаб в такому **** , як вона зараз є !!! Та чому ПС для вас такі *****ві ? а коли в вас щось стаєтся одразу ідите жалітися до них ?
Анонім до Andrey Показати IP 19 Квітня 2014 04:18
То все проплачені тролляки, що танцюють під дудку "старшего брата".
Анонім до Andrey Показати IP 19 Квітня 2014 19:25
Що конкретно зробив Правий сектор для Луцька та України? Скільки серед Небесної сотні бійців Правого сектора? Правий сектор зве себе представником громадскості. Може я не в курсі і в Луцьку, області, Україні проводились якісь збори громадскості, на яких упавноважили певну групу осіб представляти інтереси громади та назвали її Правим сектором?
Анонім до Andrey Показати IP 19 Квітня 2014 19:29
Проте хочу відмітити, що Правий сектор забирає на себе такі повноваження, тому що решта населення нашої держави йому це дозволяє. Час це усвідомити, а також те, що крім нас простих громадян ніхто в нашій країні лад наводити не збирається та не наведе.
Розумна людинка Показати IP 19 Квітня 2014 04:17
Люди схаменіться ви нічого не робите а поливаєте брудом правий сектор досить сидіти дома писати такі коментарі допомагайте державі відновитись. А хлопці з ПС молодці якщо не вони то хто вся надія на вас не здавайтесь!!!...
Александр Показати IP 19 Квітня 2014 07:31
ВН, вы рассекретили распорядок дня бандформирования: "4:00 - под'ем, 4:00-5:00 - разгон облаков, установление хорошей погоды, 5:00 - подвиг". Как можно разыскать этого Юру? У меня огромные запасы такого "товара" для него.
Анонім до Александр Показати IP 19 Квітня 2014 08:03
Черговий по комментах Сашко з самого ранку намагається згострити :)))
Александр до Анонім Показати IP 19 Квітня 2014 08:25
И ты понял? Умничка! Еще б и Юру сказал где б разыскать. Человек бы полезное для нас сделал, разобрал бы руины, почистил бы территорию.
333 Показати IP 19 Квітня 2014 07:55
А що ПС ще на Волині, а не на сході?
Анонім до 333 Показати IP 19 Квітня 2014 08:04
Повтрюєте завчене, наче папуги.
Олесь до 333 Показати IP 19 Квітня 2014 08:54
На сході можуть дати в рило. А тут - уважуха- нач УМВС їсть з долоні, данилко " гоголем" ходить по ОВК, пустовіту радить як жити!!!!! І той слухає! Життя вдалося! Нормальні патріоти - у війську давно. А ці клоуни у БРОНЕЖИЛЕТАХ, вкрадених у ВВшніків, піднімають свою самооцінку і піаряться. Те що зловили злодюг- добре. Хоча не факт що злодюг. Викликали міліцію- дивно навіть- певвно хтось був з інтелектом! Нехарактерно для ПС. Але чого боїться пацанчик? нащо хустка на пиці? Бронежилета мало? І на останок- Що таке Пс сьогодні? Партія? Мафія? Банда? Адже час революційних дій пройшов. Революційна доцільність беспредела , МИЛА ДАНИЛЬЧУКУ, НЕАКТТУАЛЬНА. Майдан розпочався , бо Українці прагнуть до Європи! І Небесна Сотня полягла за це. Фле єВРОПА , ЦЕ У ПЕРШУ ЧЕРГУ зАКОННІСТЬ , Порядок, Спокій. І місце ПС в цьому процесі зараз не на ПРОУКРАЇНСЬКОМУ боці Попри патріотичну риторику. Ворог на порозі. Революція переходить у війну з загарбником. А воювати немає кому. Мобілізовані ПАТРІОТИ ЩЕ НЕ ВСТИГЛИ ПРОЙТИ ПОВНИЙ ВИШКІЛ. бОЙОВИЙ ДОСВІД МАЮТЬ ОДИНИЦІ.Армія розвалена. І її треба рятувати. Що і робить свідома Україна.Війську потрібні свідомі солдати. Неп"ючі офіцери. Прапорщики - не злодюги. От і поповнюйте ряди, панове. А ви граєтесь то в шерифів, то в ренджерів... Піар, самореклама- ваша організація , попри її нікчемність і малочисельність виконує функцію Аргументу путлера.- Страшилка для східняків, відмазка для ООН. На кого ви працюєте? Ви партія- та рейтинг ваш і яроша в межах статистичної похибки!. Вами , несвідомими, серйозні дяді у Київі вирішують своі, неукраїнські питання! А ви понтуєтесь, назбиравши поряд з одурманеними патріотичною риторикою дітьми гопніків і рекетирів. Будете покарані.. у народній пам"яті. Життя розставить і вас на відпавідний щабель- ПРОВОКАТОРІВ, дітлахи... діти лохів....
111 Показати IP 19 Квітня 2014 08:03
патріот - рівень кацапського геморою, який нічого, крім матюків, говорити не вміє. клоуни-герої тільки і прикриваються бурною роботою. а направді ледарі, які в своєму житті лопати в руках не тримали, чи гвіздка не забили, чи дерева не посадили. шкода, що центр зайнятості розформовують, хай би їм хоч яку небудь роботу пошукали, може хочаб ворони лякати.
кубло 111-му Показати IP 19 Квітня 2014 08:06
там якісь бамаги тому правому тикали. а раніше ви поцікавилися, чи він уміє читати. от тому і прикривається, щоб вчителька не взнала і не сказала якиий долбодятел був у школі
Анонім до кубло 111-му Показати IP 19 Квітня 2014 08:10
вот ето ти єго удєлал!!!!
222 до кубло 111-му Показати IP 19 Квітня 2014 08:13
жжош ххДДДД
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2014 09:20
Я так зрозумів, що "члєни" ПС з 04.00 до 05 .00 год. сьогодні у ночі не спали, а коментарі до даної статті писали під різними ніками. Зверніть увагу, що всі коментарі про те, який хороший ПС, а всі остальні не праві, написані у цей час.
Це Показати IP 19 Квітня 2014 09:32
Не єдине місце де ДСНСники руки "приклали". Загляньте ще у ліс за селом Забороль. А судячи з кількості коментів і їх змісту ПС робить добру справу. Бач як засичали злодюжки. Мабуть ДСНСники за наказом своїх командирів включились у "роботу" по обсиранню ПС у коментах. Більше їм на чергуванні очевидно зайнятись нічим.
незалежний до Це Показати IP 19 Квітня 2014 11:56
Сам нічого незмінюючи і ти ще осмілився на ПС гнати! Якщо ти такий герой їдь на схід на сеператистів наганяй якщо смілості хватить! Да і хто зна можли ти і є москаліна !
Лучанин до незалежний Показати IP 19 Квітня 2014 18:05
ТАк ти також з ПС, дивлюсь і мова тупа, і поведінка, і пропаганда ксенофобії. Я дивлюсь ти точно хочеш змінити нашу країну, тільки щось у гіршу сторону, \але явно не в європейську. Чи ти просто сам по собі на своїй незалежній ксенофобській хвилі змінюєш Україну, як СС у свій час.
незалежний до Це Показати IP 19 Квітня 2014 12:03
Вибач це не тобі було адресовано ноут завис!
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 19 Квітня 2014 11:05
Ушлый однако пацик этот тофарищщ Клец
генадій Показати IP 20 Квітня 2014 15:16
Дії по знищенню військового майна повинні підлягати , в умовах війни під ТРЕБУНАЛ.
саша Показати IP 23 Квітня 2014 18:19
правий сектор то бикі вони ходять як попрошайкі принаймі в нас на волині хлопець заробляв гроші він його не крав а купив питання до тих хто продавав . Данильчук з правого хто він такий а зара при делах одним словом безпредел
саша Показати IP 23 Квітня 2014 18:23
коментар було видалено
валерій Показати IP 29 Квітня 2014 16:41
Клєц продає постійно, отримати одяг плати,отримати машину плати ,ганьба таким працівникам ,куди дивиться генерал
Іван Показати IP 3 Серпня 2014 12:17
Клєц - це перший крахобор в МНС, це давно всі знають, морду і животяру таку нажерти, то треба талант мати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus