USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Представники влади Луцька разом із вірянами вшанували Христове Воскресіння

28 Квітня 2019 18:49
Сьогодні, з нагоди свята Христового Воскресіння, Пасхи та Великодня, лучани зібрались у храмах міста, аби вшанувати перемогу Ісуса Христа над смертю та визволення людства від перворідного гріха. На святкові Богослужіння також завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук, інформують на сайті міської ради.

Нічна Літургія розпочалась із Собору Всіх Святих Землі Волинської та луцького кафедрального собору Святої Трійці. Посадовці разом із сотнями лучан раділи світлому святу, не упустивши нагоди привітати присутніх.



«Я щиро вітаю усіх із святом Світлого Христового Воскресіння. Це свято символізує перемогу віри над зневірою, любові над ненавистю, миру і злагоди над війною. Це свято є найкращим свідченням перемоги добра над злом, надії.

Усяка надія помирає, окрім надії на Господа нашого і спасителя Ісуса Христа. Я щиро бажаю, щоб у серці кожного із вас воскрес Ісус Христос, щоб це свято торкнулося вашої душі.

Сьогодні перед Україною та українським суспільство стоїть багато випробувань. Та я переконаний, що лише з твердою та непохитною вірою ми зможемо здолати всі виклики», - звернувся до присутніх Ігор Поліщук.



Також посадовці відвідали Різдво-Богородичний кафедральний храм Української Греко-Католицької церкви, Молитовний будинок Євангельських християн-баптистів, Молитовний будинок християн віри євангельскої – п’ятидесятників, Луцьку біблійну церкву та християнську церкву «Царство Боже».

«Христове Воскресіння – не просто величне свято. Це подія, яка дарує нам надію, віру в майбутнє. Ісус Христос пожертвував собою для того, щоб дати кожному із нас пройти шлях від гріха до спасіння. І я думаю, що якщо кожен із нас, виконуючи свої обов’язки, роблячи свою справу, повинен робити усе для того, щоб це життя стало правильнішим. Не сумніваюся, що кожен із нас робить усе для того, аби наше місто ставало кращим, затишнішим, гарнішим та комфортнішим.

Я хочу подякувати за те, що ви щиро підтримуєте усі добрі починання, які робить міська влада. Ви підтримуєте нас навіть тоді, коли ми помиляємося. І ми завжди відчуваємо вашу молитву. Молитву за те, щоб ми робили правильні кроки, не помилялись, правильно організовували роботу в місті», - привітав присутніх Григорій Пустовіт.

Окрім того, депутати від імені лучан та Луцької міської ради урочисто вручили очільникам храмів Вітальний адрес міського голови, подякувавши за підтримку у починаннях, спрямованих на розбудову нашого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Адекват Показати IP 28 Квітня 2019 20:30
Бачу, повагу до всіх висловив один Поліщук. Тільки йому вистачило сил і розуму завітати до всіх . Молодий,а мудрий
здравомислячий до Адекват Показати IP 29 Квітня 2019 00:41
А що розом з Поліщуком ви не побачили Пустовіта?На цих фото хіба не видно що вони удвох відвідали різні конфесії нашого міста?Протріть і розплющіть очі і ще раз передивіться дані фото,можливо тоді ви все ж таки побачите разом з Поліщуком виконуючого обовязки мера нашого міста!Вони все правильно зробили!Треба мирно жити зі всіма релігійними конфесіями щоб мати між собою мир і спокій а не ворожнечу!Підтримую!
До Вас до здравомислячий Показати IP 29 Квітня 2019 12:35
Ще раз уважно передивіться всі фото. В першому храмі Поліщук сам. Пустовіта немає. Повністю підтримую Вас,що треба мати мир і спокій між конфесіями. То якраз цей мир підтримує тільки Поліщук.
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2019 15:45
Хто фотограф? Міг би відзняти наші хрестини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus