USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Предстоятель УПЦ Володимир дізнався про стан здоров’я Ніфонта

15 Червня 2013 15:15
Предстоятель Української православної церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир 14-ого червня прийняв у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі (Феофанія) представників Волинської єпархії, секретаря єпархії протоієрея Миколая Бондарука та голову інформаційно-просвітницького відділу єпархії протоієрея Валентина Марчука.

Про це інформує прес-служба УПЦ.

На зустрічі були присутні керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський Антоній та секретар Предстоятеля архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр.

Священнослужителі розповіли Митрополиту про стан здоров’я митрополита Волинського і Луцького Ніфонта. Зокрема зазначили, що фізичний стан архіпастиря значно покращився і владику скоро переведуть з реанімації до палати.
Митрополит Володимир запевнив, що вся повнота УПЦ молиться за здоров’я митрополита Ніфонта, та побажав Волинському архіпастирю скорого одужання.
Під часі розмови священики також розповіли про надзвичайний успіх презентацій факсимільних видань УПЦ в Італії(Мілан, Флоренція, Рим), котрі очолив секретар Предстоятеля владика Олександр.

Священнослужителі розповіли і про те, що презентації відбудуться і в інших країнах Європи. А на осінь запланували проведення наукової конференції та презентації факсимільних видань УПЦ у Римі для наукових та культурних кіл Італії і ЗМІ в часі Амвросїївських читань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 15 Червня 2013 16:39
Не УПЦ МП, а РПЦ. ФСБ краде назву "українська".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus