USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Прес-секретаря Януковича вигнали з руху «Стоп цензурі»

27 Квітня 2011 13:14
Більшістю голосів учасників руху «Стоп цензурі!» прес-секретар президента України Віктора Януковича Дарка Чепак була виключена зі списку електронної розсилки руху, що рівносильно виключенню з цього протестного руху журналістів.
Це підтвердив координатор прес-центру громадського руху «Стоп цензурі!» Артем Соколенко, – інформує Дзеркало тижня.
Він підкреслив, що «Стоп цензурі!» має горизонтальну структуру, в ньому немає органу, який приймав би рішення про членство, як немає і формального членства.
Єдиною ознакою належності до руху є передплата дискусійного листа, список електронної розсилки. І більшістю голосів членів руху було прийняте рішення виключити з цього списку Дарку Чепак.
Про те, що вона перестала отримувати електронну розсилку «Стоп цензурі!», прес-секретар президента повідомила в інтерв’ю «Телекритиці».
Нагадаємо, Чепак була призначена прес-секретарем президента України 17 березня 2011 року. До цього вона була шеф-редактором «Савік Шустер Студії» і працювала на «5 каналі».
Посада прес-секретаря глави держави була вакантна понад рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus