USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньобленерго» працює вдвічі гірше, ніж раніше?

14 Січня 2014 12:25
«Викликає занепокоєння збільшення кількості скарг на відсутність електропостачання в оселях лучан. Лише за два тижні надійшло 47 звернень. Якщо проаналізувати 2011 і 2013 роки, нарікань на роботу служби стало майже вдвічі більше – 2376 дзвінків проти 1398 - в групу оперативного реагування «15-80».

Таке занепокоєння висловила директор департаменту «Центр надання адміністративних послу у Луцьку» Лариса Карп’як.

Під час оперативної наради сьогодні, 14 січня, Луцький міський голова Микола Романюк жалівся на роботу підрозділу міськради і його працівників, які не інформують належно людей про заплановані профілактичні роботи: «Щодва тижні аналізуємо роботу обленерго, скарги є постійно, я розумію, що треба проводити профілактичні роботи, це розуміють і люди. Але у вас є попередньо заплановані графіки, треба більш ефективно інформувати мешканців, а не лише дзвонити міському голові і казати що не буде світла!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus