USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Профтехосвіта на Волині не відповідає потребам ринку праці

25 Вересня 2014 13:07
Навчальні заклади області не спроможні забезпечити потребу роботодавців у кваліфікованій робочій силі.

Про це йшлося під час брифінгу у Волинському обласному центрі зайнятості 25 вересня.

Невиправданою назвала позицію обласного управління освіти директор Волинського ОЦЗ Раїса Кучмук. З її слів, система профтехосвіти держави не зовсім відповідає потребам ринку праці, адже навчальні заклади негнучкі на цьому ринку, тому своє існування виправдовують два інші сегменти навчання працівників – професійно-технічні заклади обласної служби зайнятості та навчальні центри підприємств. Натомість, в управлінні стверджують, що мережа професійно-технічних навчальних закладів на Волині є оптимальною. Раїса Кучмук, своєю чергою, звернула увагу на те, що у великому Ратнівському районі та у Шацькому взагалі немає таких закладів.

Директор обласного центру зайнятості наголосила на важливості створення навчально-виробничих комбінатів, міжшкільних закладів, для того, щоб давати робітничу професію найменшого розряду учням шкіл. Наразі лише 12% школярів на Волині охоплені таким навчанням, і неповнолітні випускники шкіл, не маючи первинної професійної підготовки, відчувають найбільші проблеми із працевлаштуванням.

Звернула вона увагу на непрозорість та негнучкість процесу ліцензування, який належить до функцій Міносвіти. Обласний центр зайнятості пропонував кабміну концепцію, яку розробляє навчальний заклад під час ліцензування, піддавати публічному обговоренню (наприклад, під час засідання комітету сприяння зайнятості, куди входитимуть представники працедавців та профспілок). Із Києва отримали відповідь про те, що це - неможливо, адже потрібно зберігати автономію навчальних закладів. Обласний центр зайнятості надалі звертається до облдержадміністрації із закликом підтримувати центр щодо прозорості ліцензування, адже освітня послуга – послуга для економіки, і те, що диктує економіка, повинна враховувати освіта.

Нонсенсом назвала посадовець те, що жоден з 19 професійно-технічних закладів на Волині не готує водіїв тролейбусів – доволі популярну професію не лише у Луцьку, а й в інших містах України. Наразі цю професію можна опанувати в навчальному центрі ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Мотрос». Зі слів Раїси Кучмук, водії, відпрацювавши на луцьких тролейбусах протягом трьох років, часто вирушають у Київ та інші міста із вищим рівнем заробітної плати.

Також важливим Раїса Кучмук назвала створення Волинського центру профтехосвіти державної служби зайнятості. Так, наявна база у селі Рокині, Міністерство сільського господарства готове її віддати, але втілення в життя проекту потребує коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 70
Волинь Показати IP 25 Вересня 2014 13:36
Щоб кадровий ресурс, який випускається професiйно-технiчними навчальними закладами вiдповiдав потребам ринку працi, потрiбна реформа профтехосвiти, при чому капiтальна, законодавство перш за все повинне орiєнтуватись на потреби працедавця, iнтегровувати пiдготовку робiтникiв вiдповiдно до потреб економiки регiону. ПТУ, як такi себе зживають поступово. Навчання повинне вiдбуватись на пiдприємствах безпосередньо, з обов'язковим працевлаштування пiсля його завершення. Наприклад, тi ж самi водiї тролейбусiв - можуть навчатись на ЛПЕ, навiть на платнiй основi, вносячи ще пiд час навчання свою роботу у розвиток цього пiдприємства. I ще - не може бути автономiї там, де без тiсної спiвпрацi немає результату.
Моя до Волинь Показати IP 25 Вересня 2014 19:50
Поліський краю дорогий, Мені ти був колискою. Озер блакить і синь лісів Для мене стали піснею. Приспів: Волинь моя, Краса моя, Земля моя, сонячна. 2. Шумлять, колишуться хліба, Як хвиля в морі грається. Моя заквітчана земля До сонця усміхається. Приспів 3. Де ще знайти таку красу, Як в казці намальовану, Як нерозплетену косу, До серця причаровану.
волинь чемпiон до Моя Показати IP 25 Вересня 2014 19:56
1. Вдихни повітря матінки-Волині І ти відчуєш, як бринить твоя душа, Як у лісах Полісся трелі солов'їні Співають нам про Мавку й Лукаша. 2. Торкнися хвиль озер, як небо, синіх, Та зачерпни в долоні їх нектар, І давній Світязь подарує сили, Запалить знову в твоєму серці жар. (2 рази)
Загреві В.Я. героя до Волинь Показати IP 25 Вересня 2014 20:00
На сайті Волинських Новин . Архів за 20серпня 2014р. читай новину - Хто може очолити структурні підрозділи Волинської ОДА. Імена.
мотив хвіст до Загреві В.Я. героя Показати IP 30 Жовтня 2014 21:15
характеристика М.М.попович привселюдно обізвав-з тріском віддав під суд...злили... Спільницю по крадіжці гуртожитку Попович на зборах колективу назвав дурною бабою. Яку характеристику отримає спільник по училищно - управлінських аферах Батов, завдяки якому Попович з Грушкою стали зірками інтернету? Зіркою не аби * якої величини скоро пролетить на косую лінію К*мета загрева
альтарнатива під до мотив хвіст Показати IP 1 Листопада 2014 19:58
розум,відповідальніс до ola 28 Жовтня 2014 19:16 відповісти +6-1 Тобто Є альтернатива , що нарешті взамін хабарників , проходимців , брехунів , горе - керівників - загреви,хоміча,грушки,поповича, В керівництві освіти Волині буде ПРОМІНЬ СВІТЛА в "темному царстві " . астро-прогноз 30 Жовтня 2014 21:04 відповісти +2-1 характеристика30 жовтня 2014 19:56 Привселюдно обізвав і з тріском поперли--під суд, злили... Спільницю по крадіжці гуртожитку Попович на зборах колективу назвав дурною бабою. Яку характеристику отримає спільник по училищно - управлінських аферах Батов, завдяки якому Попович з Грушкою стали зірками інтернету? Недалекий той час коли переростуть в "зірки" більшої величини. ВН 30 Жовтня 2014 21:17 відповісти +0-1 БАНЬТЕ ТОГО ПРО ЛВПУ! ВIН КОПIЮЄ З РIЗНИХ ВИДАНЬ КОМЕНТИ. чИ ВИ ЗА ТАКИМИ НЕ СЛIДКУЄТЕ? НЕ ПРОПЛАТИЛИ? баньщикам до ВН 31 Жовтня 2014 07:48 відповісти +1-0 "Банити" (і то конкретно) потрібно училищних злодіїв і групу їх підтримки! - Повернуть училищу крадене, отримають по заслугах і ... "копії" припиняться. Що не зрозуміло? мурашки до ВН Сьогодні 19:52 відповісти +1-0 ЯКЩО у різних виданнях так густо було тем про подєльніків , сватів ,кумів ,братєльніків підвязаних з ЛВПУ Є про ,що копіювати - то треба готувати на полиці-нари всіх тих та цих горе - керовніков і їхнє шобло - ё...ло. І парити по повній програмі...парити !
Освіта Показати IP 25 Вересня 2014 13:45
Некомпетентність керівництва обласного управління освіти дивує не лише в цій галузі. Тому будемо сподіватись, що вище керівництво прийме правильні рішення щодо недопущення перебування даного керівника (Загреви В.Я.) на цій посаді. Інакше такі непорозуміння будуть не лише в профтехосвіті.
Анонім до Освіта Показати IP 25 Вересня 2014 14:13
Проблеми в ПТУ почались з призначенням керуючим ПТНЗ Таранчука Ю.В. Тому треба здихуватись прихвостнiв регiоналiв хомичiв.
Аноніму до Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 17:18
А Таранчук при чому тут. Давайте краще звинуватимо прибиральницю. Бо лик святої добродійки (Загреви) зачіпати не можна. ЛЮСТРАЦІЯ!!!!
Анонім до Аноніму Показати IP 25 Вересня 2014 17:28
Так Таранчук керував профтехосвiтою при регiонах, ПТНЗ справдi опустились пiсля виходу Грушки на пенсiю, при чому тут хто святий чи хто добродiй, як люстрацiя то для всiх, а не лажа в коментарях.
Аноніму до Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 17:33
Згідний з Вами на 1000% для всіх.
на хвилях люстрації до Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 20:18
люстрація допоможе ВЧОРА 24.09.2014. ПЕНСІОНЕР ГРУШКА Г. М - при ділах . По всіх понятях ************** За кляузою батова сьогодні 24.09. училище відвідали представники управи.(Вкоренілі корупціонери - Грушка і Ткачук -вони обидва обурівші хабарники і брехуни з замазаними лапами.) Були "розборки"- тьорки й веселі каруселі. Засуджений(віртуально) поскаржився на директора-гниду богданця, що той, нібито, ущемляє його права,Обоє - рябоє... не забувши нагадати яких успіхів (віртуальних) досягло училище за його керівництва і як все реально погано тепер. - Вища форма ідіотизму або ... закономірність в тому, що той, хто безпідставно поновив, надав матеріальну і моральну допомогу для засудженого злочинця на роботі, витягнувши тим самим його з лайна в державну установу, сьогодні став жертвою власної доброзичливості або, швидше за все, власної необережності та необдуманості.Недалекість , обмеженість "освідчених " сивуяїв повністю влаштовує світських левиць , сексотів (секретних соотрудніків),столітніх бабусь і дідусів і всіляке звєрьйо і йо і майо - АНАРХІЯ мать порядку! Валя Загрева -... твою мать...і ... - Неадекват батова наяву: потрібне конкретне термінове лікування. - Крім ідіотизму дій батова вражає оперативність управи в розгляді кляузи засудженого злочинця. Якби з такою оперативністю розглядались "заслуги" батова, то й кляуз не було б. І козлів в капусті на освітянській ниві.
орпнрп до на хвилях люстрації Показати IP 25 Вересня 2014 20:22
ти вже задовбав з тим лвпу. iди вон, ти не цiкавий i нiкому не потрiбен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аврам до орпнрп Показати IP 26 Вересня 2014 15:35
Такі переживання ... Такі хвилювання ... Такі роздратування ... Такая нервенная дрож ...
ччч до Аноніму Показати IP 25 Вересня 2014 17:29
Люстрацiю бабi Катi!!!!!!!!!
До ччч до ччч Показати IP 26 Вересня 2014 09:09
Я не баба катя,а дід Вова.
факти всерйоз до Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 19:34
Більш детально про ПТУ - Луцьке ВПУ (ПТУ №9). Де вже в цьому тисячолітті засуджені за Кримінальним кодексом України ДВА ДИРЕКТОРи . Один з засуджених в даний час працює в училищі викладачем.!!!!!!!!!!!???????????...Можна зайшовши в Яндекс чи Гугл набравши - Батов Геннадій Федорович. КОМЕНТИ , що ЗАЧИТАЄШСЯ ++++++НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВИДАЛЕНІ - сотні цікавих і дуже цікавих !!!
Анонім до факти всерйоз Показати IP 25 Вересня 2014 19:37
тiльки що i кому ти коментами доведеш? вони бiльше про твiй рiвень говорят.
платили коли до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 21:13
Звільнився прихвостень ригоаналів , а підхвостниця-заст. хоміча жде поки її- смороду. викинуть у смітник , дуже власно почуває себе сраля.Я. загрева . Ропуха кваклива , помилково попала на стілець очільника нач. управи, вирішила , що не вона повина виконувати ОБОВЯЗОК - служити людям , і управління (ХРАМІВ науки )-ОіН не Є закритий заклад ...чи банкірська вівця ...яка прихватну лавку в державному закладі відкупить від очищення ? Гнати на роки в три шиі прийшов час , хвилями люстрації , здихуватись від проблем з такою бездарною "владоюі" далеко не зайдем , а повертатись на зад . Це - ще більший жах ...ніж жахливий лик у добродійки з....Зранку гроші - ввечері стільці, ввечері гроші ------
Анонім до платили коли Показати IP 10 Жовтня 2014 21:28
тяв-тявк-тявк
отсосіновики до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 21:17
1. тяв у ВН за 16.10. Люстрація для Гунчик Сьогодні 19:39 відповісти + 4 - 0 За законом про очищення влади Плахотній, Хомичу,Загреві не місце у владі! Та і Мишковець попадає під люстрацію! "2.-тявк Колективне звернення "пішло" і в Київ теж -радуйся загревська св*няча м*рда -сто підписів . з почином . 3 -тявк в догонку прицепом цілий "веєр" тримай кишені ширше ! Халява прийди !
теж освiта до Освіта Показати IP 25 Вересня 2014 14:41
Ви статтю читали?
Такі да! Показати IP 25 Вересня 2014 13:48
Я так і не зрозумів: кого готують ПТУ і які професії реально потрібні на ринку праці Волині зокрема і України взагалі? Одне бла-бла-бла, як завжди.
колишній робітник до Такі да! Показати IP 25 Вересня 2014 14:28
В ближньому часі ніхто не знайде професії слюсаря-електронщика і слюсаря-наладчика.Тому,що ПТУ № 9,колись їх готував, а база виробничої практики була на ДПЗ. Особисто я мав 3-4 ученика.Він був постійно біля мене і крутив зі мною гайки.Оце тоді і виходив спеціаліст. А ми закінчивши училища в Луцьку нас посилали на практи в Ростов-на-Дону, Харків.Я в Харкові 12 років відпрацював і вернувся назад в Луцьк. А зараз всі думають слюсар-цен дурак.Ні- слюсар-це спеціаліст вищого гатунку,якщо це настоящий слюсар.Колись на ДПЗ слюсар одержував 500 руб. а інженер 120. А зараз,що твориться.А тому,що це спеціалісти,які своїми руками ремонтували станки, як будинок. Цей інженер не вмів прочитати креслення,якщо я йому давав деталь відточити чи зробити у токаря.Щоб поремонтувати цього станка треба було мати голову.А зараз,що сидять за компами і думають,що вонит спеціалісти.А дай їм якусь дрібницю зробити ніхто не зробить.Вимирають спеціалісти. Я компютера вивчив, алеж чи вони зроблять те,що я робив. Ні.Якщо немає практики ,неможливо освоїти будь-яку професію.Наші інститути клепають дурнів, теорію напхають в голови, більшість цих студентів і теорії не учить,без ніякої практики, підкріллення знань,дипллми дадуть, а в голові полова. Куди з ними цими дипломами. Тільки в бюджет,де сидить один на одному бумажки перекладають,якщо тато чиновник,та запре свою дитину.Ні один власник,приватна структура не візьми такого робітника,бо він не буде робити, а вони ж хочуть,щоб на них пахали добряче, але задарма,бо рабам платити не потрібно.Тільки, тоді буде толк,якщо ми самі себе почнемо поважати,знаючи,що спеціаліст я не дозволю себе принижувати і не піду працювати за копійки.Тоді олігархи почнуть поважати нас,бо без нас вони ніхто,вони самі складну техніку ремонтувати не будуть.Навчімося любити самі себе і поважати,Тоді й вони почнуть з нами рахуватися.А так кажуть, не хочеш іди,завтра ще одного дурака візьмемо.Ото не будьмо дураками і не йдімо працювати за копійки
Ліль до Такі да! Показати IP 25 Вересня 2014 14:35
На ринку праці потрібні продавці-консультанти в супермаркети, торговці кавунами та динями, інші торгіаши овочами та дріб'язком в кіоски та ринки, вантажники на склади, охоронники, парковщики, сантехніки, ремонтери побутової техніки, штукатури-маляри, Немає жодної робочої професії, якої потребував би ринок праці - кваліфікованих токарів, слюсарів, налагоджувальників промислового обладнання, різних станочників. Бо зруйнували всі заводи та фабрики. Знищили державну промисловість, яка давала податки до бюджету. Приватний бізнес податків не дає, бо знаходиться в тіні на 90%.
Анонім до Ліль Показати IP 25 Вересня 2014 14:59
Чиновники закулiссям тiльки займаються, цiвсi слова це пшик у воду.
Анонім до Ліль Показати IP 25 Вересня 2014 15:02
Стопроцентно ти права
з ВП про батова г.ф Показати IP 25 Вересня 2014 20:31
для ЗЕКа 23 вересня, 21:15 Жубрій сказав...,що в жовтні Володимиру Васильовичу у Києві продовжать контракт. ,а хворий батов звертається , щоб його поновили на посаді. Геннадій -директор в Олицькому замку. Я був директором училища. Я перекрив дах, поміняв вхідні двері, зробив лабораторію, ремонт їдальні, ..... Ці пальці крадених грошей не тримали. В училищі був порядок. За сфабрикованою проти мене режимом Януковича кримінальною справою, мене перевели на посаду викладача. Тепер дахи протікають, в майстерні зайти не можна. Учні уроки не відвідують. В училищі хаос і безпорядок. - - Таким монологом розпочинає свої уроки в групах засуджений злочинець Батов. --- "Мы вернёмся!" - так заявляє в училищі дружина засудженого злочинця. --- ПОРАДА: Не потрібно вдавати з себе жертв режиму Януковича. Потрібно для початку пройти повноцінний медогляд в психлікарні. Брати хабарі тисячами в доларах та євро, красти державні та благодійні кошти мільйонами при сприянні режиму, а тепер "перти" на режим і вдавати з себе жертву режиму не порядно! Чим , ким , чому ,... ???......! керувався Богданець коли продовжував контракт........ і нехтував чисельні просьби , вимоги , рекомендації ...навіщо ? порушуючи: Закони,принципи,мораль - надавав матеріальні допомоги, утримує за державний кошт наволоч батових в училищі. Скоро на руской фєнє - плесать і ботать будем ?!? алаверды до хочуть Ткачук і Загр Сьогодні 20:42 відповісти + 1 - 0 Цей коментар повинен зацікавити керівників освіти: на уроках Батов розпочав "директоріаду", - хіба уроки для того? Не лишнім було б нагадати скільки грошей було відмито в "роботах" Батова. Можливо, нарешті, і правоохоронці звернули б свою увагу на те "зроблене". А вислів "Мы вернёмся" ще раз підтверджує, що посада директора училища при Батову була сімейною.... Велику помилку зробив Богданець, прийнявши в училище викладачем Батова за вказівкою Хомича. Яким документом передбачена педагогічна посада в навчальному закладі для ЗЕКа??
всім Показати IP 25 Вересня 2014 21:28
Не знищуйте профтехосвіту, бо прийдеться відкривати тюрми!
Всім Показати IP 2 Жовтня 2014 15:58
Загрева знищить усе, що буде стояти в неї на шляху, допоки її не зупинити.
Зможемо до Всім Показати IP 3 Жовтня 2014 09:19
Зробимо все від нас залежне щоб зупинити.
Анiнiм до Зможемо Показати IP 13 Жовтня 2014 22:04
Обкоментуємо весь iнтернет, нас дуже багато аж приблизно 10 чоловiк-прихвостнiв!
ОБОВЯЗКОВО ПРИЙДЕ до Всім Показати IP 5 Жовтня 2014 09:38
Керуючим профтехосвітою ще за часів Поповича ПРОВИДЕЦЬ (чит. коментар "провидець") дав розумну пораду : передати училище в підпорядкування ВНЗ. - Не прислухались. І даремно! У О і Н не справлялось з ЛВПУ, не справляється і ..... надій ... мало. Розвели, хіба що, гіперкорупцію. Але ж не може все залишатись без відповідальності. ЗМІ щоденно про якусь люстрацію тлумачать. Переконують, що за всі злодіяння прийде час "відповідання" ....
за Чеським варіантом Показати IP 5 Жовтня 2014 09:46
найкращий варіант 04 жовтня, 20:50 Керуючим профтехосвітою ще за часів Поповича ПРОВИДЕЦЬ (чит. коментар "провидець" В різних інтернет виданнях _ ЗАХОДИМО -БАТОВ Г.Ф.) дав розумну пораду : передати училище в підпорядкування ВНЗ. - Не прислухались. І даремно! У О і Н не справлялось з ЛВПУ, не справляється і ..... надій ... мало. Розвели, хіба що, гіперкорупцію. Але ж не може все залишатись без відповідальності. ЗМІ щоденно про якусь люстрацію тлумачать. Переконують, що за всі злодіяння прийде час "відповідання" ....За Чеським варіантом; - є пропозиція Загреву і Богданця не кидати в смітник , а викинути з вікна , бо як би високо вони не були б поставлені - покладені будуть низько ... з Волинських новин2 жовтня 2014 21:23 Відповісти
Згодні Показати IP 6 Жовтня 2014 08:59
Загреву у смітник!
Наживаємось на сирот Показати IP 6 Жовтня 2014 20:57
У Луцькому вищому професійному училищу 36 дітям-сиротам не виплатили допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу. Про це IA ZIK повідомили у прес-службі прокуратури Волині. Луцькі прокурори провели перевірку дотримання вимог законодавства, в діяльності Луцького вищого професійного училища щодо забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З’ясувалося, що всупереч закону цьогоріч не працевлаштовано двох випускників училища з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. А 36 таким учням навчального закладу не виплачено допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу. Задля усунення цих порушень прокуратура внесла подання директору Луцького вищого професійного училища. Наразі права дітей поновлені. Їм виплатили 30 тисяч гривень належної за законом допомоги. Двох винних у порушеннях прав дітей посадових осіб училища притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
На радість ЗЕКу до Наживаємось на сирот Показати IP 6 Жовтня 2014 21:51
Цей коментар (стаття) не як будь порадує училищного засудженого злочинця. Чим гірше в училищі сьогодні - тим радісніше для нього. За його часів " все було гладко" - от тільки судимість відхватив.
по темі Показати IP 8 Жовтня 2014 20:06
Пригадується вислів працівниці центру зайнятості: " За ті гроші, які ми дали ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих грошей керівниками училища? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ).
вистачило на всіх? до по темі Показати IP 24 Жовтня 2014 19:52
Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
з завершенням польот Показати IP 9 Жовтня 2014 21:25
пахне Сьогодні, 20:15 Зробив Нехотів Сарненський ." мягку* посадку , сильно пахне смаленим , іАС не катапультовувався ... так , що розпочнемо із прийому- передачі ( розкрадання-списання , і , і , і , а ( не забудемо лже свідчення,фальсифікацію і т.д)
Детектив Показати IP 11 Жовтня 2014 20:33
Напередодні дня вчителя подав заяву на звільнення заступник начальник УОН (по сумісництву ад*ютант Панькевича ) Таранчук Ю. Так - так, того самого Панькевича (випускник училища), який в своїй бані-притоні "нагрів " Батова на 300 тис., завдяки чому став заступником директора ЛВПУ з АГР (на разі звільнений) і разом з Некрасовою (екс - гол. бух.) розікрав його при підтримці Грушки, а пізніше Таранчука. Тим часом відправлений у відставку директор ЛВПУ Богданець В.( не без допомоги засудженого Батова). Що далі? Попович - Грушка поставлять директором чергового "закривача" їхніх афер, чи Загрева призначить свою людину ? - Навряд чи такий хід подій задовільнить колектив ЛВПУ. Можливі "народні хвилювання" і "варіанти".....
Анонім до Детектив Показати IP 11 Жовтня 2014 21:58
Якщо за Таранчука правда - Ярославiвна МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ви мабуть розчарувались у якiй небудь справедливостi, звичайно пiсля такого бардаку, але не пишiть на неї гадостей, хай в Вашому училищi все буде добре!
100 % правда до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2014 08:17
Приємно читати гарні побажання на адресу "Нашого" училища! Стосовно ж "гадостей" на адресу Ярославівни, - то звинувачення безпідставні, оскільки в тому училищі , сприймають жінок, як дарунок природи, мають "слабе" серце до них і ніколи не позволяють собі ображати їх. Стосовно бардаку в училищі,- то Ярославівні варто підтримати звернення екс-губернатора Пустовіта до Генерального Прокурора України щодо перевірки фінансово- господарської діяльності училища, заручитись підтримкою сьогоднішнього губернатора Гунчика цього зверненння, самій подати клопотання в правоохоронні органи про об*єктивну перевірку діяльності училища за років 10 -15, домогтися цієї перевірки, ...... - тоді й будуть розставлені всі крапки над "і".Якщо ж такої перевірки раніше доб*ються працівники училища (а вони її таки доб*ються), то діям очільниці УОН необхідно буде поставити знак рівності з діями Поповича - Грушки.....
Гнат до 100 % правда Показати IP 18 Жовтня 2014 22:27
Поки Попович з Грушкою будуть тримати управління освіти під своїм контролем - порядку в управлінні і училищі не наведе ніхто.
наводка до Гнат Показати IP 5 Листопада 2014 22:24
СКОРО і в тому числі Міша Гріша ! Попадуть під контроль комітетів при ВР . антикорупційна самопоміч , рада юстиції тощо...
во ішаки Показати IP 25 Жовтня 2014 21:29
Анонім 20 Жовтня 2014 08:54 відповісти +14-0 з вн за 16 . 10. на волині проопонують закривати малокомплектні школи Яке там громадське обговорення про, що Ви кажете - вони вже давно куплені Загревою, бо як інакше пояснити те, що Плахотна вже тиждень ходить по ЗОШ №9 та розказує, що вона вже перший заступник начальника управління. Провидець? Ні гроші у нас керують усім, як колись за великі гроші Карпюк Р. поставив Загреву, так і тепер за гроші Загреви ставлять Плахотну. Який там майдан?. А оці двоє "студентів", що прийшли на обговорення - один то може і є "на все ображений" студент, а Пащенко - в якого комплекс неповноцінності, невдалий бізнесмен куди суне - до влади. Думали Мишковець нормальний керівник - ні теж куплена Загревою. Ці горе "борці за правду" Загреви розікрали весь колгосп в Локачах, захопили гектари лісу, мають ковбасні цехи, живуть у замках та їздять на джипах - будуть розповідати, що вони за людей не обманюйте себе.
буксуєм Показати IP 28 Жовтня 2014 19:38
ola 27 Жовтня 2014 20:22 відповісти + 0 - 0 Завжди лише читала коментарі і дивувалась-як люди вміють та хочуть паплюжити інших,часто зовсім незнайомих людей. Плахотна -розумна, відповідальна,тактовна людина. P.s. не пишіть дурниць типу -родичка, "подєльнік"і.т.п. розум,відповідальність до ola Сьогодні 19:16 відповісти + 0 - 0 Тобто Є альтернатива , що нарешті взамін хабарників , проходимців , брехунів , горе - керівників - загреви,хоміча,грушки,поповича, В керівництві освіти Волині буде ПРОМІНЬ СВІТЛА в "темному царстві " .І під цей "прожектор" попадуть парнокопитні , яких впритул не замічали таранчук і грушка-гниличка замазаний зеком батовим, полудурки тримають засудженого за КК в ЛВПУ.
мала надія до буксуєм Показати IP 29 Жовтня 2014 07:58
ЗЕК в навчальному закладі - чітка вказівка Поповича, яку справно виконують його "наслєднікі". На ПРОМІНЬ СВІТЛА надіятись можна, але поповичі швидше приватизують освіту, чим дадуть можливість "наслєднікам" навести хоч якийсь лад в освіті Волині.
по подвійній таксі Показати IP 30 Жовтня 2014 18:58
Освітянин 17 Жовтня 2014 13:33 Плахотна говорила про 3000 пенсіонерів, яких майже треба звільнити, бо них захищає закон. Спить і бачить 3000 молодих спеціалістів, яких треба буде працевлаштовувати. Догадайтесь з трьох раз як... догадуємось до Освітянин 29 Жовтня 2014 16:55 1. Плата по таксі. Такса в доларах та євро. Смiдинська красуня до догадуємось 29 Жовтня 2014 18:31 А ранiше... яка плата була? По чём такса? Смiдинська красуня до догадуємось 29 Жовтня 2014 18:34 А яка такса була на створення посади прес-секретаря вже пiсля прийняття людини на роботу? Пишiть, будемо знати, якщо що. Смiдинська красуня до Смiдинська красуня 29 Жовтня 2014 18:36 То ж все-таки на посаду заступника i начальника на слухання прийдете. Хiба що кандидатуру свою знiмете, тодi можете не вiдповiдати.
конкурс Показати IP 3 Листопада 2014 09:22
Не задовільняють УОН училищні "директори". Хочуть свою людину , щоб можна було без проблем закрити попередні афери і нові протягнути. - Якщо саме такого "спеціаліста" протягнуть в училище, то : як прийде так і піде. Ще й судимість відхватить ...... Передавайте, шановні, те училище до якогось ВНЗ. Ви йому ради не дасте, а те, що натворили, - саме по собі не пройде. Позбудетесь училища - будете мати хоч надію на те, що може все, нарешті, якось заспокоїться.
для люстр-комітетчик Показати IP 7 Листопада 2014 23:17
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає і мовчить ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих грошей керівниками училища? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
ділення до для люстр-комітетчик Показати IP 10 Листопада 2014 19:02
Ділення - математична дія, за допомогою якої дізнаються, скільки разів одна величина вміщується в другій, одне число - в другому або у якому відношенні. Найпростіше ділити гроші. Найскладніше - теж гроші. Правильність виконання цієї дії,як правило, проводять вчителі математики. Але бувають випадки, коли після "виконання" цієї дії, перевірку проводять правоохоронці ....
от так підлий москал Показати IP 12 Листопада 2014 21:10
коментар було видалено
у нас сіють мак до от так підлий москал Показати IP 29 Листопада 2014 19:57
служб-будь-яку посаду в навчальних зекладах28 листопада 2014 21:13 Відповісти IP: 46.119.153.--- ПРАЦІВНИКАМ ПТУ ВОЛИНІ! ОБЕРЕЖНО! ГІПЕРКОРУПЦІЯ!!! Екс-керівники управління освіти і науки Попович М.М. і Грушка Г.М. знищують ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище». Утримуючи на посаді директора ЛВПУ засудженого Батова Г.Ф. та спасаючи від кримінальної відповідальності свої злочинні шкури, - Попович і Грушка осіли в створених для себе Луцьких державних офшорах і планомірно розвалюють один з найбільших ПТНЗ Волині. Саме вони забезпечили такі «досягнення» училища: - І.Держфінінспекцією у Волинській області виявлено фінансових порушень в ЛВПУ на суму 686 тисяч гривень. 2. СБЕЗ у Вол. обл. встановила, що заступник директора з АГР Панькевич С.Г. з 50 тисяч гривень, виділених управлінням освіти на ремонт даху училища, відмив 35,7 тис. грн. «в інтересах третіх осіб» -фактично 24 тис. грн. пішло на проводи Поповича на пенсію, 11,7 тис. грн. - в кишені Панькевича і головного бухгалтера ЛВПУ Некрасової Н.В. (Панькевич С.Г. -33-річний аферист виграв у належному йому притоні в азартну гру у Батова Г.Ф. 300 тисяч гривень. Оскільки розлучатись з такою сумою в Батова бажання не було.- він запропонував Панькевичу для розрахунку посаду заступника з АГР. За 2 роки перебування в училищі Панькевич більше року перебував на лікарняних ,відпустках- на роботу приходив тільки в дні наявності коштів на рахунку благодійного фонду підтримки училища і встиг разом з Некрасовою і Батовим привласнити більше мільйона грн. «благодійних» коштів та втягнув в аферу Поповича і Грушку. Некрасова Н.В. була закинута управлінням освіти в ЛВПУ на посаду головного бухгалтера для закриття управлінської афери з краденим в працівників училища гуртожитком. З поставленим завданням успішно справилась і сьогодні відкриває двері в управлінні ногами. Продовжує красти, не дивлячись на висловлену колективом працівників недовіру їй разом з Панькевичем і Батовим. Зробила значно молодшого Панькевича своїм позашлюбним партнером , а Батова - лохом. В минулому році Грушка атестував Панькевича на 1 рік умовно . Сьогодні термін атестації закінчився, Панькевич не має права займати посаду заступника з АГР, але шантажуючи Поповича і Грушку оприлюдненням спільних справ, продовжує розкрадати училище. Аналогічно поступає і сам Батов - шантажує спільними фінансовими оборудками не тільки Поповича і Грушку, а й самих високих чинів Волині.) З.Управління освіти підтверджує, що за 3 роки керівництва Батова на рахунок благодійного фонду надійшло 1 мільйон 49 тисч гривень, - використано 48 тисяч (та й ті не за призначенням ). Де поділись 1 млн. 1 тис. грн. - управління замовчує. 4. Сотні тисяч коштів центру зайнятості, призначених для навчання незайнятого населення, використані училищними аферистами не за призначенням та привласнені. 5. За «добросовісне» виконання посадових обов*язків Батов, Некрасова, Панькевич неодноразово за рекомендацією управління освіти і самостійно нагороджували себе солідними преміями та ... матеріальними допомогами. 6 . В училищі процвітає хабарництво. Є беззаперечні факти отримання хабарів Батовим на вступних компаніях. — Ці та багато інших фактів злодіянь БАТОВА-НЕКРАСОВОЇ-ПАНБКЕВИЧА та дрібніших училищних злодіїв добре відомі МОН , управлінню освіти, ОДА, правоохоронним органам (в досудовому розслідуванні перебуває ще 10 кримінальних проваджень), були публікації в ЗМІ, телевізійний репортаж із зали суду по Батову, все це знають учні і їх батьки, але бригада злочинців продовжує успішно розкрадати училище, перебуваючи на займаних посадах. Високі чини Волині бояться оприлюднення Батовим, Некрасовою, Панькевичем спільних «действий-злодействий», на них напала епідемія сліпоти. Позвільняти та притягнути до кримінальної відповідальності - «не вольно». Поширюється інформація про ліквідацію училища - саме в цьому вбачають своє спасіння Попович, Грушка і всі, хто з ними пов*язані . МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ВІДДІЛ УМВС УКРАЇНИ У _ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ_ 43005 м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2: ВДК код 21741605 НБУ м. Луцьк МФО 303020 р р 3530333911 56 МВВС м. Луцька рр 06010210000121 2 Тел.4-81-92 бух.4-15-20 Повідомляємо, що СВ Луцького MB проводиться досудове розслідування по наступних кримінальних провадженнях, по яких вирішується питання об’єднання в єдине провадження : №12013020010000537 від 31.01.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 КК України. №12013020010001232 від 01.03.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.І ст.191 КК України, по №12013020010000695 від 07.02.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України . - № 12013020010001231 від 01.03.20 і3 за ознаками кримінального празолорушсння передбаченого ч. 1 ст. 172 КК України. № 12013020010001174 від 27.02.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України. - к/п №42013020010000164 від 26.02.2013 за/познаками кримінального правопорушення передбаченого ч.І ст. 365 КК України. Старший слідчий СВ Луцького МВ УМВС України у Волинській області КРУ ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНІ! ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ 43005, м. Луцьк, пр-т. Грушевського, 3 а, тел/факс 77-09-20 E-mail: [email protected] Код ЄДРПОУ № 21732718 Про розгляд звернення На виконання доручень Держфінінсгіекції України від 21.11.20] 1 18/204 та від 02.12.2011№ 24-18/125 контрольно-ревізійним управлінням в області спільно з УДСБЕЗ УМВС у Волинській області проведена перев:гї:-:_ фактів можливих порушень законодавства посадовими особами Державког-професійно-технічного навчального закладу „Луцьке вище професійне-. училище’1 (далі - Луцьке ВПУ, училище), викладених у Ваших зверненнях в;д 01 .II 2011 року та від 14.11.2011 року. В ході перевірки було отримано інформацію про нові факти можливих порушень та зловживань посадовими особами Луцького ВПУ від Вас 14.12.2011 року та від працівника Луцького ВПУ Пилипюка В.П. 1 6J 2.2G = ; року (вх. >ІІ>50), які були враховані при перевірці. Довідка спільної перевірки щодо підтвердження фактів, викладених у Ваашх зверненнях, в Державному професійно-технічному навчальному заклад „Луцьке вище'професійне училище” складена 30.12.2011 року. За результатами проведеної перевірки встановлено порушень 'на загальну суму 685892,23 грн., в тому числі, недоотримання доходів фізичними особами в сумі 51219,76 грн.. порушень, що призвели до втрат, - 489762 грн... та інших порушень фінансової дисципліни .......................))))))))))))))))))) 14. 11. 2014. Апеляційний суд ...пластинку поставив послухати з сприйнятям у світломузиці протидії корупції. для служб-будь-яку посаду в навчальних зекладах28 листопада 2014 21:00 Відповісти IP: 46.119.153.--- ЗБИРАЛИ гроші, ЗМУШУВАЛИ сплачувати ...половину , в новому році вже можна буде нарешті проводити перевірки . З правильно проведенеми арифметичними діями. як стабільно -*-*-*-*-*-*- недораховують СТИПЕНДІЇ , як стипендії- не виплачують соц. виплати найменш захищеним і працівникам . Порушують ПРАВА , Закони . без відповідальності за скоєне. для служб-будь-яку посаду в навчальних зекладах28 листопада 2014 20:38 Відповісти IP: 46.119.153.--- Директору Луцького вищого професійного училища №9 Геннадію Батову за вимогання благодійних внесків присудили 10 тисяч гривень штрафу та заборонили протягом одного року займати посади в освітніх закладах, пише p-p.com.ua. Зокрема сьогодні у Луцькому міськрайонному суді Волинської області Геннадію Батову зачитали остаточний вирок. Нагадаємо, що директор навчального закладу впродовж 2009-2011 років збирав гроші з батьків та учнів, які вступили до ВПУ, і вимагав переказувати кошти на рахунок благодійного фонду, створеного при училищі. Зокрема, студентів Вищого професійного училища №9 міста Луцька змушували сплачувати за кожен місяць проходження практики половину мінімальної зарплати на рахунок навчального закладу. Отож тепер, згідно вироку суду Геннадій Батов змушений заплатити 10 тисяч гривень штрафу та дотриматись заборони один рік обіймати будь-яку посаду у навчальних закладах. кипить інфа на сайтах , слідкуйте за деталями для служб .
статистика до у нас сіють мак Показати IP 30 Листопада 2014 09:13
Де ще таке було? Де ще таке бачено? - На нари (довічно) всіх згаданих аферистів!
зав 202 кабінетом до от так підлий москал Показати IP 27 Червня 2015 00:09
В результаті одні їздять на крутих іномарках , другі - роблять при менших можливостях євро - ремонти , а не ходять на допотопний горшок з чавунним бачком , треті - будують загородні будинки , четверті - дозволяють собі гарний відпочинок , п*яті - мають наворочені дачі , шості - їздять на велосипедах , або № 11 ... батову /////////могли б його 6 скинутись хоч на візок... для гонучника який за директорування розтратив кошти убогий на бичий гардероб //////// в білих штанях з лапсардачком на плечі , приходиться в будний день з малюком і *журавкою * лазити по Гнідаві. Стидоба , срам . _ повсякденний одяг купи , ... , а на візку хочу їду , а хочу пхаю ..
чиїх рук "робота"? Показати IP 23 Листопада 2014 11:51
Чому стаття "Волинський суд поновив справу щодо корупції в Луцькому училищі" за 14.11.2014р. лишилась права коментарів? Чому пропадають коментарі, в яких згадуються конкретні прізвища та конкретні факти? Чиїх рук "робота"?
шаловлві ручки Показати IP 28 Листопада 2014 17:12
трон торнадоядерностійкий - надійно прикований ! похитується ? 1,2,3 рази зливають , а воно бовтається - треба відрегулювати злив.... За час який минув від 1. Помаранчевої революції до 2. революції Гідності . В Луцькому училищі помінялось 3 D (директори) вони своїми зусиллями поміняли підімняли лідера Волині та одиного з найкращих / НВК / навчально-виховних комплексів регіону під *бубновий інтерес* . Стала бурса аутсайдер У 21 столітті загалом з цього закладу дикунами вивезено,винесено , передано,привласнено стільки , що при дальнішому перебуванні на " капітанському містку " такої =адмінісрації" до 3. революції. якшо нарешті не відсторонять , або свідомо не відійде 3D ...то з того НВК тільки і лишиться з голого ну прямо, як після торнадо місця винести : батових , максимчуків . овсяннікова , романюка вв , богданця і їхню К*, крепко вцепленими за трон-унітаз зубами. ( Для прикладу; , демонтаж старого і монтаж нового унітазу за діючими згідно постанови Кабінету міністрів розцінками становить 126грн.08коп.,а згідно акту прийомки виконаних робіт тільки монтаж одного унітаза - 300грн. .Підписаний акт директором г.ф.батовим , заст дир . АГЧ . панькевичем - за 300грн. вони його так наднадійно прикували , що будуть мати за ,що втриматись навіть на момент ядерного вибуху.
романтик з ножиком Показати IP 28 Грудня 2014 22:10
Коли людські душі прибивають цвяхами на очах у беземоційних *херовніків від влади , оборотнів в пагонах .... Без емоцій можуть тільки трупи... - вони ще й не потіють . Цвяхи безболісно повиймати не вдасться . навіть "легко" вийняті сильними і мудрими світу цього - позалишають особливі дири , що стосується друзів вірних і невірних то їх заслужено обовязково почастувати . Помста - блюдо яке найкраще подавати холодним .
дивись у ВН Показати IP 31 Грудня 2014 21:35
вулиця, ... з дні тому див. Волинські новини : вулиця Бенделіані . Репортаж. Фото. Коментарі. Вулиця, як вулиця. Район, як район. Нічим не гірші від 40-го, 33-го. А те, що на фото фігурує обдерте училище - вини вулиці і району не має. А чому обдерте? - потрібно запитати у керівників цього закладу. Тільки нехай не бідкаються на відсутнісь коштів. "Благодійні" внески батьків учнів училища були найбільшими в області. Використовували б їх за призначенням - училище було б окрасою району. захід на мікрорайоні до вулиця, вулиця ... Сьогодні 17:46 відповісти + 1 - 0 Готуємо смітники . В новому 2015 р. - люстрація для впу-9- виловлюємо в тому більш подібному, на свинарник чи корівник у розваленому з часів СРСР колгоспі , а ніж училище . І всіх... деревяних , голубих , овечок і барана - будемо люструвати !!!
див. у Впост Показати IP 2 Січня 2015 16:36
бурсак Сьогодні, 11:57 Ох, скоріше б той час прийшов, щоб прибрати всю ту непотріб з училища! Бридко вже дивитися на тих хапуг,алкашей і старих маразматиків, які вже нічого корисного бурсі не дають, а лише ганьблять її імідж. Відповісти 0 підтримка Сьогодні, 12:21 Все вірно, правду кажеш! Таких, як Батов, Максимчук, Костюк, Батова, Іванов, Нечипорук, Михальський, Свереда та деяких інших вже давно пора гнати брудною мітлою з училища. Досить, напрацювалися! Відповісти 0 спокій Сьогодні, 15:13 Батов! Це все твої заслуги. Через тебе фігурують прізвища не настільки вже й винних (в порівнянні з тобою) людей. Зроби правильний висновок: змотай вудочки, змийся з училищних очей. Відповісти
Під ОДА народного лю Показати IP 4 Січня 2015 18:54
коментар було видалено
на сайті Батов Г.Ф. до Під ОДА народного лю Показати IP 27 Січня 2015 21:23
З приходом аникорупційного комітету . Потужні звязки з злодюгою - Кравчуком ; багатим Буратіною - Романюком ...іншими... ляльководами... лопнуть бульками з запахом на воді. ... фортуна...2015 , що вже має твердий...намір повернутись до... некомпетентних хе*овніків -ЗАДОМ ! Ваше місце - на смітнику історії ...послід від Кози ... - це копія коментаря від освітян, який був видалений , після першого програного суду Романюком в цьому році.
собутильники до на сайті Батов Г.Ф. Показати IP 11 Квітня 2015 08:10
мітлою виметуть ...в пам’яті спливають слова великої Ліни Костенко: «Шакали знову ошукали, тепер вони вже не шакали, тепер вони: то «за», то «проти», то шахраї, то патріоти»....основне , що підберають місце за фаховими здібностями аферистки . а С.Мишковець , як чарку щиро наливає , безкорисно інформує ворожий табір подружки .
відповідає . відпові Показати IP 15 Березня 2015 21:52
надані вихідні допомоги Сьогодні, 21:24 профтехосвіта 1 Березня 2015 23:51 відповісти +27-1 Надто довгий час "справи" ЛВПУ фігурують в інтернеті, ЗМІ, прокуратурі, міліції, судах, .... Кінця - краю на разі не видно. І не скоро той кінець буде. Змінюються керівники управління освіти, голови ОДА, прокурори, ..... А віз і нині там. Чому? Та тому, що всі мають єдине завдання - закрити афери, не допустити їх офіційного розголосу. З цією метою управління освіти зініціювало призначення директором училища людини зі сторони. Мовляв, це дасть позитивний результат. - Та хоч ч..та лисого призначте - результат буде таким же або ще гіршим. До тих пір поки в училищі буде сидіти Батов, а в освітніх "офшорах" Попович з Грушкою і не буде знято ембарго на об*єктивне розслідування мільйонних училищно - управлінських оборудок, зрушень на краще НЕ БУДЕ! Не робить честі училищу і той факт, що його перетворили у відстійник ексдиректорів (в т.ч. і засуджених) - сьогодні їх троє. Благо: четвертій вистачило розуму звільнитись. Плачевне (плакали ті, що звільняли) звільнення з училища аферистів Некрасової та Панькевича і ряду працівників управління освіти бажаного результату теж не дасть: крадене ті ділки училищу не повернули. А тому рано чи пізно буде грім серед ясного неба!, який посприяє люстрації багатьох керуючих освітою Волині і гучним судовим процесам. відкат до профтехосвіта Сьогодні 08:58 відповісти +1-0 ... (плакали ті, що звільняли) - не тільки плакали, а ще й конкретні "відхідні" "відстігнули" "потерпівшим" (звільненим). Невдовзі після звільнення "потерпівший" машину поміняв на нову. з № 4243
розум,відповідальніс Показати IP 21 Квітня 2015 08:41
*** Допоки в правоохоронних органах,управліннях, ВЛАДІ працюватимуть такі люди, які покривають корупцію і зловживання старої влади. Адже, якщо для прокуратури міста - області розкрадання бюджетних коштів не є предметом для їхньої роботи, то варто перевірити паразитуючих дармоїдів на професійну придатність у цій структурі.
призначили ВОЛА замі Показати IP 30 Липня 2015 20:46
минуле 23 липня, 17:43 Огорожі дач ексдиректорів училища мали властивість багаторазово встановлюватись і зніматись (монтуватись і демонтуватись). Як правило, такі роботи виконували училищні "добровольці", а слідчим казали, що нічого не знають. Відповісти 0 нинішнє Сьогодні, 20:12 За підсумками роботи перших 100 днів . Можна впевнено сказати : " Осла замінили - Волом ( Володуєвичем Ралом ) не плугом , не лемешем , не культиватором , а середньовічним РАЛОМ . За таке виконання роботи - укладання плитки на центральному вході ЛВПУ ... в середні віки : батраків-виконавців довго й нудно сікли б різками , посипаючи сілью ; їхнього ...госпа - посадили б на кілок . Тому хто розпорядився за КАЗЕННІ - виконувати роботу так / за " фактом " / - просто відрубали б голову. В дальнішому все було б толком .! . " .
єдиний розпорядник р Показати IP 28 Вересня 2015 20:47
гарна школа тьоті Лі 0.о консультації - махінації . Ще не так дерибанили . І пох 1,5 ставки годин + доплати + солідна пенсія (сам хвалився ) = 10 тис. грн. - виявляється не вуистачає зеку на прожиття в етой украінє. Потрібні ще ліві години консультацій вже по завершенню навчального року. І вистачило розуму одному пропонувати, а другому погодитись і записати в журнали кругленьку суму годин, які не тільки не проводились, а й не могли проводитись: навчальний рік закінчився, одні учні на канікулах, інші вже закінчили училище, отримали дипломи й роз*їхались, а їх все ще "вчили".Враховуючи всю кількість лівих консультацій - це вже не адміністративне правопорушення. Це корупція, привласнення державних коштів, ... - і за це передбачена кримінальна відповідальність для обох. ---- Луцьк не Колки. Тут не тільки картоплю садять.... Що далі: безсонні трудові ночі по переписуванню журналів для СБЕЗу, чи журнали зникнуть взагалі? Чи знову запрацює бригада зека і все це знову замнуть? Ідуть консультації.
в кулуарах Показати IP 3 Листопада 2015 20:16
Стресову ситуацію перенесли вчора на нараді керівники навчально - виробничого сектору училища після пропозиції директора відновити підготовку зварювальників. Майстерню розікрали з надією, що все піде в небуття. Аж тут на тобі: відновлюємо підготовку... Була відмовка, що там вже нічого не працює. Але протилежна думка стверджувала, що все працювало і без людського фактору вийти з ладу саме не могло. А коло осіб, причетних до "збереження " майстерні, дуже обмежене... Може бути гопачок на розжареній пательні. А ще ексмайстер може підлити маселка у вогник: - він то добре знає, що було і що працювало; та й в комплектації обладнання розбирається ..... "Обширний" новий стрес досить перспективний ....\\\\ (Ще читаємо: ВГОЛОС "З студентів училища брали гроші за проходження практики").\\\\
вже відповідає вимог Показати IP 11 Листопада 2015 20:24
з просоння коментуємо Сьогодні, 20:05 ПИЖИТИ по-новому3 листопада 2015 20:18 /////////// 11 . 11 . 2015 р. пробудились , відреагували . В дискусіях народжується - ІСТИНА . ///\\\ Відкрийся " по - старому пижимо "- ХОРОБРА ІНФУЗОРІЯ концервативна! знову пахне сірководнем Сьогодні, 19:22 Шо то за директор, він нічого не робить , він нічого не знає , кругом бардак , ..." Розкольники-аферисти відразу використають корисних для них корисливих - ненажерливих ,-багатьма списками . ! 1й список очолить Надія Іванівна Боярчук якій крім усіх *надходжень* кожен рік учні збирають на Ювілей !!! з нагоди дня народження . Замкнуть список касири: взаємодопомоги ,благодійних надходжень , та хабарів . Яких з НАСМІШКОЮ над самим-собою Романюк В. В . - нагороджував підготовленим своїми командирами- заколотниками списком з нагоди Дня Учителя ! 2й список очолить заслужений радник істинно народного депутата , а замкнуть ті хто висміховує батьків (називають за виказану правду про непомірну поборщину , - * Скандальна мама...* ,) та учнів які стогнуть : " Ноутбук , за екзамен , чи не за жирно ?" ; " Коробка передач до іномарки , золотий ланцюжок з кулоном ..." ; " Поляна із скатеркою самобранкою ! ". 3й список очолить Романюк В. В.(демянюк) один з лідерів доведення бурси до стану обібраної до нитки, замкнуть спиртобарон із алкоповязаними ((( михальський к* ))). 4й список з слів батова : "... я їй дав положення в сувпільстві ..." очолить Сама генеральний секретар навчальної частини , а завершат гена с лв . У 5й і слідуючі списки всі ті хто побачив , що ШЕФ це не " СИЛЬНА РУКА " яка потрібна для наведення елементарного порядку !!! Протестні настрої перевищили домайданний рівень 2013р. ЛЮДИ ГОТОВІ ДО РОСТРІЛІВ ЧИНОВНИКІВ !!! На завершення буде список в якому під*єднають не багатьох тих які стверджують , - від нього (шефа) не віднімеш того , що він вміє говорити . КОМАНДА к* яка плідно з ним працює ... після команди сільського капітана : " ...списуйте все по максимуму ..." Спише на НЬОГО-головного розпорядника все : неробство , незнайство , невміння , ... Шо то за директор ? ! Тільки бовтає ! ? Яка тверда рука ,- бовтун . Ще один БОВТУН ! Та тим запахом вже не пахне - він вже очі виїдає .!!! пижити по старому11 листопада 2015 09:16 Відповісти IP: 95.132.10.--- Писаки, може вже досить? Ще не набридло? А відкрити свої фейси, а не прикриватись під псевдонімами слабо? Ви амеби...Трусливі і зрадливі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus