USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура «потрусила» центр соціального обслуговування на Волині

12 Вересня 2013 10:37
Прокуратура Іваничівського району провела перевірку додержання вимог Законів України «Про соціальні послуги», «Про місцеві державні адміністрації» в діяльності управління соціального захисту населення та територіального центру соціального обслуговування Іваничівської райдержадміністрації.
Перевірка засвідчила непоодинокі факти порушень у територіальному центрі вимог діючого законодавства в сфері надання соціальних послуг, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Зокрема, організація харчування підопічних стаціонарного відділення не відповідає санітарним нормам. Неналежним є стан побутового та медичного обслуговування громадян, які проживають у цьому відділенні.

Виявлені також порушення порядку надання підопічним адресної натуральної та грошової допомоги та надання платних соціальних послуг.

Окрім того, працівники центру подекуди нехтують своїми обов’язками щодо виявлення громадян, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв'язку з похилим віком, інвалідністю, хворобою, не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.

На усунення виявлених порушень голові Іваничівської районної державної адміністрації внесли подання.
За результатами розгляду документа прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнули двох завідувачів відділень територіального центру соціального обслуговування. Завідувача стаціонарного відділення територіального центру звільнили із займаної посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus