USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Просять відремонтувати в’їзд у Луцьк, який соромить місто

30 Березня 2017 15:19
Першочергово відремонтувати відрізок вулиці Героїв УПА на в’їзді у Луцьк просять у міськраді.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

У запиті до секретаря міськради Ігоря Поліщука депутат Аркадій Соломатін закликав звернути увагу на необхідність негайного капітального ремонту вулиці Героїв УПА від повороту на вулицю Селищну до меж Луцька.

Зі слів обранця громади, у влади немає морального права зволікати з початком робіт, адже через відсутність тротуарів місцеві мешканці змушені пересуватися проїжджою частиною. Дорога вузька і на ній ледве можуть розминутися два автомобілі.

Аварійно небезпечним шляхом щодня змушені рухатися школярі у школу та мешканці сіл Жидичин і Липляни, які працюють у Луцьку. До запиту депутат додав звернення Жидичинської громади.

Аркадій Соломатін зазначив, що на в'їзді у Луцьк з боку міжнародної траси Ягодин-Варшава розміщений напис «Ласкаво просимо до Луцька», але через десять метрів на іноземних гостей чекає шок від руху бездоріжжям. Він наголосив, що за такий в’їзд у місто соромно, тому ремонт потрібно зробити першочергово.

Депутати запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 30 Березня 2017 23:22
зато лежить бруківка збоку тіпа велодоріжка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus